esmaspäev, 15. oktoober 2007

Tibi vihmaga roolis - hoidke alt!

Olen mina päris vähe vihane praegu, märg ja porine pealekauba.
Elan suhteliselt rahuliku ja kitsa tänava ääres. Kui Vilja Savisaar veel linnaosavanem oli, pandi tänavale mustkate (mida igal kevadel kõige vihmasemal päeval lappimas käiakse). Kas oli panijatel silm vinklis või midagi muud viga, aga meie maja ees on tänav tunduvalt madalam, nii et kui vähegi vihma sajab, laiutab aia taga korralik järv, millest siis autod rõõmsalt läbi kihutavad. Tänavapoolsete akende pesemine on täiesti tühi töö ja vaimunärimine.

Täna otsustasin tubli perenaine olla ja kõnniteelt mahalangenud lehed kokku kraapida (et jumala pärast mõni kaaskodanik märgade lehtede peal ei libastuks ja jalga ära ei väänaks). Kuna öösel oli sadanud, oli veeloik loomulikult aukartustäratavate mõõtmetega. Möödasõitvad autojuhid võtsid kenasti hoo maha, kuni tuli üks linnadziip, roolis kena tšikk. Ei vaadanud tema paremale ega vasakule, lasi täie auruga läbi lombi. Võite ette kujutada, milline ma seejärel välja nägin!

Üldiselt olengi tähele pannud, et kõige ägedamad kihutajad ja pritsijad on blondid tibid, kellele boyfriend ilmselgelt nende jõudu ja mõistust ületava uhke auto on kinkinud.

Meesterahvad tavaliselt teavad, et auto liigub edasi ka siis, kui jalg korraks gaasipedaalilt üles tõsta.

8 kommentaari:

arni.alandi ütles ...

See on ikka nii ohtlik olukord, et mina ei hoiaks mitte ainult alt, vaid ka sopran, bass, bariton, tenor ja kontratenor.

arni.alandi ütles ...

Asoo. Ja jumala tõsiselt: seepärast pidavadki tibidele suuri autosid kingitama, et kui nad väga bambusse panevad, siis suures autos on rohkem lootust ellu jääda. Sõita nad ju ei oska, mida hr. boyfriend suurepäraselt ka teab.

Minuke ütles ...

khm. see polnud ikka mina. vist. loodetavasti.

Anonüümne ütles ...

Poes ja turul müüakse mune. Nendega annab muudki teha kui süüa.

§ 44. Juht ei tohi oma tegevusega ohustada jalakäijat ega rikkuda tema riietust (nt pritsida pori, vett vms). Eriti tähelepanelik tuleb olla lapse, vanuri ning haigustunnuste ja puudega inimese suhtes.

Numbri üles kirjutamine ja 110 helistamine, et teatada väärteo toimepanekust on ilmselt mõttetu, aga seda tasuks siiski teha ja enne kõne lõppu naiivse häälega küsida, kas keemilise puhastuse arve võib politsei prefektuuri saata.

kukupai ütles ...

laborihiir, mis ajast Sina blond oled?

Minuke ütles ...

kaks plonti triipu mul ikke on:P Ja ülekaaluline auto kah. Ja mõnikord olen ma ebaviisakas ka, kogemata.

kukupai ütles ...

Aga Sinul on ikke ehtne maastur, mitte mingi linnadziip, selles ka vahe. Ja vaata Marta blogi kommidest, kuidas lugu lõppes.

Kirjatsura ütles ...

Lisaks jeebitibidele on väga sageli täielikult pohhuistid ka nn kutselised autojuhid ehk igast kaubikujuhid ja mõistagi taksistid.