kolmapäev, 24. oktoober 2007

Joo, naine, joo...

Ootasin bussi. Peatuses palju rahvast ei olnud. Silma jäid kaks nooremat kena naist, seisid seal suured kotid käes ja ajasid juttu. Buss tuli. Üks naistest lippas peale, teine tahtis ka, aga komistas ja kukkus. Püsti ta enam kuidagi ei saanud. Üks lähemal olnud tädike üritas aidata, kuid põrkas siis ehmatusega tagasi. Kukkunud naise suust tuli roppu sõimu. Siis alles taipasin, et ta oli täiesti purjus. Kuidagiviisi ta end üles upitas ja bussi peale kobis. Loodetavasti jõudis õnnelikult koju välja magama.
Kummaline - purjus mehi näen tänaval iga päev ja harva nii hullus seisus, et peaks kaarega mööda minema. Purjus naisi kohtan haruharva, aga siis on nad ka silmini täis ja käitumine selline, et hoia kahe käega pead kinni.


Miks küll?

3 kommentaari:

helle ütles ...

Joodik naine on kohutav vaatepilt.Kui naine on alkohoolik, siis on see maailma lõpp.Tema enda ja ka tema pere jaoks. Ma tean selliseid mitut.

AlaR ütles ...

äkki asi selles, et reeglina naised joovad harvemini, seepräast jäävad vahel ka rohkem täis, kui juba väljaelamiseks läheb. ja siis ei hoita enam midagi tagasi...

osaline ütles ...

Asusin ka usinasti arvama ja avastasin, et viimastest aegadest ei tule silma ette ühtegi napsitajat - ei naist ega meest. Suvisest Ungari-reisist meenub üks üledoseerinud noorik, aga tema ei teinud küll kellelegi kurja. See sündis ka kogemata. Ja ta lubas, et rohkem nii ei juhtu... Muidu korralik selline. ;)