reede, 29. veebruar 2008

Sõbra-eri 29.02, viimane

Ongi käes 29.veebruar, selleaastase sõbrakuu viimane päev. Kuid see ei tähenda, et sõbrad otsas on. Tegelikult olin ma isegi üllatunud, et neid on nii palju kogunenud. Paljusid pole ma selle kuu jooksul nimepidi nimetanud, paljusid ma isegi ei ole suutnud identifitseerida. Näen, et on mitmed IP-aadressid, millelt mu blogi pidevalt lugemas käiakse, kuid pole suutnud välja peilida, kes nende aadresside taga on.


Kuid - sõbrad pole ju ainult üheks kuuks. Sõbrad on olemas igal päeval ning head sõnad nende jaoks ei tohiks kuidagi olla loetud ega piiritletud kindlate ajahetkedega. Täna tahaksin öelda kõigile neile, keda siin nimetanud olen ja nimetamata jätnud - te olete olulised ka siis, kui ma just konkreetsel hetkel teie peale ei mõtle.


Sõprus ei tähenda pidevalt teineteise käest kinni hoidmist ja teineteisele suurte silmadega otsavaatamist. Pigem on see koos ühes suunas vaatamine, on teadmine, et võid oma mõtteid ja tundeid jagada, on teadmine, et sind mõistetakse, et sulle andestatakse ka väikesed vead ning ka sina ise oled valmis teist inimest kuulama, toetama, lohutama kui tarvis.

Kõigile sõpradele tänane südameke. Uute kohtumisteni!

3 kommentaari:

helle ütles ...

Armas Kukupaike!
Küll Sina oled kena inimene - kõikide jaoks on Sul südameke, kõiki hoiad meeles. Ei ole veel mina märganud, et Sa vingud või virised. Oled nii jaatav, positiivne, jõuad igale poole, suudad kõiki toetada,tunned huvi!
Meie poolt (ma loodan, et teised ka ikka ühinevad) Sulle pikk-pikk pai.

Tiiu ütles ...

Su veebruarikuised sissekanded väärivad vähemasti kuu tegija auhinda blogimaailmas, sest oled maailmale kinkinud rohkem positiivseid emotsioone kui mõni terve aastaga ka ei suuda.Peale selle ma armastan positiivseid eeskujusid, kellelt on midagi õppida.

:-)

kukupai ütles ...

Kullakesed, ärge mind nüüd punastama ka pange.