neljapäev, 7. veebruar 2008

Halavad naised

Sihukese nimega kanali leidsin blogipuus ringi tuulates. Ja oh seda üllatust - enda blogi ka sealt! Esimene reaktsioon oli: no mida pekki! Siis mõtlesin veidi, sirvisin sõnaraamatuid ja hakkasin naerma.

Halamine on ju ürgnaiselik tegevus. Meeste puhul, kui nad seda harrastavad, vaadatakse vähe viltu - mis emo või pehmo sa nüüd siis oled? Naine võib rahumeeli väheke halada ja viriseda, midagi pole katki.
Mind on tavaliselt ikka üliratsionaalses ja mehelikus mõtlemises süüdistatud ning eks see loogika mul sedasorti ole jah. Nii võttes on ju päris tore, et keegi ka mu naiseliku poole üles leidnud on :P
Ning huumorimeelega pole selle kanali looja puhul küll koonerdatud.
Aga et sinna kanalisse sattumist õigustada, võib ju natuke halada ka. Või mis ma pean siis ütlema, kui just sel ööl, kui pean hommikul ebaloomulikult vara ärkama, läheb poole öö pealt uni ära ning paar tundi möödub kuidagiviisi küljelt küljele keerutades, paremat asendit otsides ning tulututes katsetes unel sabast uuesti kinni saada? Vastu hommikut magama jäänud, polnud sugugi meeldiv kella plärina peale end üles ajada, pea valutas lausa.Ilm ka vastikult lörtsine, buss jäi hiljaks ja lõgista seal peatuses siis hambaid.
Aga töö sai tehtud, korralik kruusitäis kohvi manustatud ja olemine juba päris talutav.
Edit: Ja just siis, kui tahtsin seda teksti üles panna, ütles netiühendus üles mitmeks tunniks. Pidi üldine rike olema, Elisa server maas, nii et ma pole ainuke kannataja.
Halamisel selleks korraks lõpp.

2 kommentaari:

helle ütles ...

Mulle meeldib ka halamine. Kui ikka saad südamest halada, on kohe kergem. tükk aega.

Anonüümne ütles ...

Naised halavad, mehed möirgavad. Kumbagi pole eriti huvitav kuulata.