Täna on siia blogisse jõutud otsifraasiga "itaaliapärane pajaroog". Ei mäleta küll, et oleks millestki sellisest kirjutanud, aga kuna ma eile just sellist toitu tegin, võin retsepti jagada.
Kogused on arvestatud minu perele kaheks päevaks, st. kokku kaheksale inimesele.
Vaja läheb: korralik malmpada
1/2 kg hakkliha - pruunistada õlis küüslauguga, maitsestada korralikult erinevate pipardega
punane paprika
suur purk konservkurki
purk konservmaisi
Paprika ja kurk tükeldada, kui hakkliha on korralikult pruun, lisada tükid ja mais
400 g tomatipastat või 1/2 l ketšupit - potti
(1/4 l piima)
vett niipalju, et poti servast jääks paar-kolm sentimeetrit puudu.
Lasta see kraam mulinal keema tõusta, siis lisada 2 pakki makarone, sobivad spiraalid või teokarbid. Hautada kuni makaronid on pehmed.
Juurde sobivad hapukoore ja majoneesiga tehtud toorsalatid.
Hoiatus: see kraam on nii toitev, et ei soovita taldrikut täis kuhjata.
3 kommentaari:
Aitüma!
Kaalujälgimine on saatanast. :-P
No minul ju midagi jälgida pole, see 52 kilokest pole miski number. Aga ära ikka enne täna kui järele oled proovinud ;)
Ei saa ma küll sellest kogusest endale kaheksat söömaaega. Parimal juhul ehk neli.
Postita kommentaar