kolmapäev, 27. veebruar 2008

Eesti Posti loogika


Oli vaja üks dokument postiga saata. Panin ilusasti ümbrikusse, mark peale ja ümbrik kotti. Ja käisingi mitu päeva ringi, see kotis - minu liikumistrajektoorile ei jäänud mitte ühtegi ilusat oranži postkasti, kuhu ümbrik pista.

Arusaamatu, tõepoolest. Aga pole postkaste bussipeatustes ega poodide läheduses - seal, kus inimesed liiguvad. Postkontor on sellises kohas, kuhu tuleb spetsiaalselt minna ning polnud mul ka aega otsida, ega mõni postkast kuskil mujal nurga taga ole.

Kesklinnas võib-olla tõesti on postkast käidavas kohas, äärelinnas millegipärast mitte. Kas Eesti Post tõesti arvab, et inimesed iga päev kesklinna sõidavad või millega seda seletada...

Eile siis lõpuks sain sellest kirjast lahti, komistasin postkasti otsa suhteliselt nurgataguses kohas päris juhuslikult.

4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Mul on õnneks postkast üle tee bussipeatuses ning postkontor ka 10 minuti tee kaugusel. Kuigi kirjad postkasti sellegipoolest ei jõua.
Lapsed tahtsid Tomile ja Annile kirja saata.. Mina aga pidurdan.

Liina ütles ...

Tallinna kesklinnas Vabaka juures on ikka päris tegu nendega. Mida ei ole on postkastid. Üks on - ühispangas - sees!!!!! Või olen mina pime! Töötan seal ja vahel ikka vaja midagi posti panna.

kukupai ütles ...

Vabaka juures on üks postkast juhtumisi just panga vastas poe kõrval Suur-Karja tänava alguses. Aga kui just vanalinna poole ei pea minema, siis jah, otsi end lolliks - mida pole, seda pole.

enetimm ütles ...

Postkastidega tuli meelde lugu ühest noormehest, kes Kanadasse tulles ilusti kirju Eestisse saatis, kuid mitte ükski koheale ei jõudnud. Nii kaua kuni ta aru sai, et oli kirjad prügikasti visanud... Harjumus on ikka vahel kurjast - postkastid olid ju kodumaal sinised ja kellele tuleb pähe, et need siin hoopis punased on ja mõned prügikastid sinised :)