kolmapäev, 24. september 2008

Väsinud, lihtsalt väsinud


Ei jaksa midagi mõelda ega teha. Magada ka ei jaksa. Konverents läheneb kohutava kiirusega ja sugugi mitte kõik asjad pole veel paigas. Lisaks on üks suurem üritus päev enne ja teine vahetult pärast konverentsi. Kuigi püüan ülesanded ära delegeerida niipalju kui võimalik, on hulk asju, mida keegi teine lõplikult otsustada ei saa.

Lihtne on kuhugi lihtsalt kohale sõita ja siis pakutavast püüda maksimumi saada. Selleks, et midagi pakkuda oleks, on aga vaja mitu kuud suurt eeltööd teha. Ise oleme süüdi, kaheksa aastat tagasi ajasime lati nii kõrgele, et tollast konverentsi kiidetakse ja mäletatakse siiani. Ei saa seekord kehvem olla. Seda enam, et vahepeal on kaks konverentsi isegi ära jäänud. Suur Saksamaa ei saanud hakkama (päris lahe saksa kolleegidele seda vahel nina alla hõõruda). Itaallased siiski tegid mis suutsid ja mina vähemalt nautisin täiega.

Aga ega ma praegu rohkemat teha ei saa, kui mõnda inimest veelkord tagant torkida, mõned kokkulepped üle vaadata ja lihtsalt loota, et kõik sujub. Alati on ju sujunud, miks seekord teisiti peaks olema? Ainuke viga - vahepeal peab tööd ka tegema. Eelmisel korral sain end sajaprotsendiliselt organiseerimistele pühendada, seekord mitte.

Poolteise nädala pärast on kõik läbi, siis vist magan kaks päeva jutti (kahtlane, kas lastakse?).

4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Küll sa saad ka kaks päeva järjest magada :)
Aga seniks edu sulle!

Anonüümne ütles ...

Mina kasutan ürituste puhul väga palju väliasbi. Ürituste korraldajaid on väga palju turul. Ise kiidan Moskiitot väga.
Mingi väikse osa annan alati nende kanda.
Aga pm edu sulle!! Pea vastu! Rahulolu kordaläinud üritusest on megahea tunne.
Claara

Tiia ütles ...

Leia endale kas või veerand tundi - tegele iseendaga :) Tee midagi endale, mida sa pole ammu teinud. Nt pai - küll olen tubli ;)

Tõsiselt. Ära end unusta tormamises !!!

Eve Piibeleht ütles ...

Küll Sa hakkama saad...kui meie viimati rahvusvahelist konverentsi korraldasime, ei julgenud ükski suurriik hiljem aasta otsa peale minna, tase olevat nii kõrgeks aetud...icic