neljapäev, 18. september 2008

Agentuur NTR teatab...


Siin Nõmmel on elu õpetanud agentuuri NTR (naised turul rääkisid) infosse suhtuma täie tõsidusega, sest see peab paraku alati paika.

Täna kanti mulle siis ette, et Nõmme keskuse toidupood on otsustatud varsti remonti panna. Iseenesest ei midagi üllatavat, eks poode ikka remonditakse aegajalt. Aga ajastus on lihtsalt super! Nimelt läheb kinni ka Nõmme turg, mis tõsi küll enam turu nime ei kannatanudki.

Aga kust siis süüa saab? Kõik suuremad kauplused on ju mitme bussipeatuse kaugusel ning näiteks Järve Selverist kottide kaupa toidukraami tassida on üsna ränk. Autota inimesele paras nuputamine.

Või peaks linnaosavalitsusele ettepaneku tegema autolavka käikupanekuks? Vähemalt igapäevase piima-leiva peaks sealt saama. Teine variant oleks muidugi poe remont seniks edasi lükata, kuni turg jälle avatud. Kannataks küll, nii hull selle poe olukord ikka ei ole.

8 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Mina pole küll selles küsimuses päris erapooletu, sest kuulun kaudselt Prisma omanike ringi. Poebussiliini Nõmme keskusest Kristiine keskusesse võiks siiski linn orgunnida. :-)

eva ütles ...

Kuni turg on taas avatud??? Optimist :) http://www.tallinnapostimees.ee/?id=34025 räägib küll sellest, et turg üksnes tõmmatakse oluliselt pisemaks, aga meenutades [khm, keskturuerakonna?] saavutusi nt Pärnu spordihoone või Hiiu sanatooriumi ümberehitamisel -- mina küll ei usu, et seal kunagi veel turg avatakse.

kukupai ütles ...

Larko, see bussiliin sobiks mulle küll :P Teoreetiliselt on isegi olemas. Buss nr 23 nimelt läheb Nõmmelt otse Kristiine keskuse ukse ette. Aga tagasitulekuks peab enne bussile saamist pikalt jalutama ja seal peatuses saab buss alati puupüsti täis.
Eva, nad on sunnitud turu uuesti avama, sest järgmisel aastal on KOV valimised ja ega keegi taha soojast kohast ilma jääda :=)

bettani ütles ...

:D see on mingi eestlaste komme tekitada teistele eestlastele raskeid olukordi. Vähemalt situatsioonis, mis puudutab toidupoode.
Ühes depressiivses Eesti Väikelinnas algab peagi silla remont, mis teeb linna peaaegu pooleks. Teises pooles pandi kevadel viimane toidupood kinni ja lähim asustus teisel pool jõge on 7-8 km kus asub pood :D
Mind lihtsalt huvitab, et kuidas seal inimesed söögi saavad, kus isegi ei ole võimalust sõita paar peatust bussiga, sest bussiliiklus organiseeritakse tõenäoliselt ka mööda teisi teid :)

Eve Piibeleht ütles ...

Uhhh... eestlane harjub kõigega. Ma olen juba kuus aastat elanud nii, et lähimasse toidupoodi on 8 kilomeetrit ja see pole ka suurem asi.

A.I.V.O. ütles ...

Eks see turu sulgemine ole ka väike nõks valimiste eeli, kuna siis on üks sõltumatu uudisteagentuur vähem.

krista ütles ...

mulle pole see pood kunagi meeldinud :)...mulle meeldis kui seal oli restoran ja teisest uksest kulinaariakauplus, kust sai suurte tükkidega kartulisalatit kilekotti osta :)
aga ükskõik mida ma ka sinna poodi ostma ei läheks, siis seda seal ei ole....
ja poega seoses tuleb meelde üks nali...

käisime ükskord pelgulinnas sünnipäeval ja poisid saadeti veini järgi. Tulid õhinal tagasi, et neid teenindas Mercedes...päriselt ka, suurelt rinna peale oli kirjutatud.... tahtsid teisedki, siis elusat Mercedest näha...aga oli kassast kaduma läinud...
ja ohh seda rõõmu kui me siis ükskord nõmme poest Mercedese üles leidsime....nii õnnelike nägudega pole ta vist ühtegi klienti veel näinud...seisid järjekorras tobe-õnnelik naeratus näol...
kui vähe on õnneks vaja...nimesilti kuhu on kirjutatud Mercedes Ivanov (ok ma perekonnanime ei mäleta, aga midagi nii lihtsat ta igatahes oli)

kukupai ütles ...

Krista, see Mercedes on ikka alles ja täitsa tore kassapidaja :)