teisipäev, 2. september 2008

Programmeeritud hilinemine


Mitte ei saa aru, millise loogika alusel Tallinna Tehnikaülikoolis tunniplaane koostatakse?

Kui üks loeng planeeritakse loodusteaduste majja Raja tänavale ja järgmine peamajja Ehitajate teel, kahe loengu vahe on 15 minutit (tavaline on pool tundi), nende kahe maja vahe on isegi linnulennult pool kilomeetrit, praeguse vahepealse ehituse tõttu aga tuleb parajaid jänesehaake teha ning ühendusvahendiks on ainult nr.11 tramm elik siis oma kaks jalga. pole praktiliselt kuidagi võimalik õigeks ajaks järgmisse loengusse jõuda. Mitte kõik tudengid pole ju treenitud keskmaajooksjad. Isegi praegu juba, kui ei pea tingimata garderoobist läbi astuma, on jama, mis saab veel talvel külma ja libedaga?

No ja kui keegi tahaks vahepeal tassi kohvi või teed saada, on see parem unustada. Vetsugi ei jõua. Nii et äriidee mähkutootjatele: tudengimähkmed! Pruutide jaoks juba on.

Ja hüvasti, seelik ja kõrgekontsalised saapad! Tervist, tossud ja dressid!

4 kommentaari:

sille ütles ...

sama häda oli "omal ajal" ka pedas. üks loeng viru tänava majas, järgmine peamajas ja siis jälle virus. vahed olid teinekord ka 10 minutit. tuleb osata lennata :)
aga vähemalt vanasti õppejõud arvestasid sellega, kehtis akadeemiline veerandtund. äkki teil ka?

Ninataga ütles ...

Teile ehk tellitakse helikopter?
Nali naljaks, kuid selliseid "arvestusi" tuleb igal pool ette.

kukupai ütles ...

mõne õppejõu jaoks seda 'akadeemilist' ei ole, aga juhtus normaalse mõtlemisega olema see eelmine, lõpetas õigel ajal ja poole tunniga ikka jõuab.

Ingrid ütles ...

Tartus on asi veel hullem, seal tuleb kapata Maarjamõisast üle jõe Staadioni tänavale või Lina tänavale ja sealt jälle Toomele . Sihuke galopp käis päeva jooksul, et liikumisvaeguse all keegi ei kannatanud. Söögiga jäi asi küll nadiks.