pühapäev, 2. detsember 2007

Töine advendipühapäev


Istusin tänase päeva Radisson SAS hotellis. Ja mitte lihtsalt niisama, vaid osalesin üsna tähtsal konverentsil. Eesti Puuetega Inimeste Koda tähistas rahvusvahelist puuetega inimeste päeva.

Aga enne kui hotelli uksest sisse sain, tuli läbi trügida meeletu pikast järjekorrast. Ma kohe ei saanud arugi, mis toimub, aga siis keegi ütles, et hotelli nurga taga on ju valimisjaoskond. Isake Putin vajab ka meie kaasmaalaste hääli, selge see.

Hotelli teine korrus seevastu oli täis omasid, kokku sõitnud Sõrvest ja Narvast, Virust ja Võrust. Tore oli kohata tuttavaid, kellega muidu ainult netis ja telefoni teel suheldud saab.

Konverents ise läks igati korda. Olen osalenud viimased kümme aastat ja iga korraga läheb paremaks. Algusaegade jututuba ja tilu-lilu on asendunud asjaliku aruteluga. Eks me ise ole ka kasvanud ja arenenud, abipalujatest koostööpartneriteks muutunud. Pikemalt kuuldust homme.

Praegu on lihased pikast istumisest veel kanged, tuleb end veidi liigutada.

3 kommentaari:

Ingrid ütles ...

Ütlen ausalt, et oleksin olnud huvitanud selle konverentsi kuulamisest. Olen kord olnud ülemaailmsel pinvaliidide rehabilitatsiooni konverentsil ja sain sealt palju.

kukupai ütles ...

Jah, aga see oli kutsetega üritus kahjuks. Tallinna üritustest ja koolitustest saab infot www.tallinnakoda.ee ja üldiselt on avatud kõigile huvilistele.

Tiia ütles ...

on ju tore, kui konverents korda läks :)