laupäev, 15. detsember 2007

Pommirünnak?!

Kärts-mürts-põmm! Ja jälle - kärts-mürts-põmm! Koer tormab klähvides mööda õue ringi, paar autoalarmi hakkab undama. Aga mida näha ega kuulda pole, on huilgavad ja vilkuvad politsei- ja tuletõrjeautod. Mida paganat?
Ei midagi erilist. Poes algas jõulueelne ilutulestike ja paugutajate müük. Loomulikult on poisikestel vaja kohe järele proovida, kui kõva häält need ikkagi teevad. Muidugi on kõige parem paugutaja mõne seisva auto alla visata, lärmi kordades rohkem.
Eelmisel aastal vihastasin tõsiselt, kui Mustamäel kamp koolipoisse paugutaja bussiootepaviljoni taha sättis. Paviljoni klaassein pudenes kildudeks. Lapsed nutsid ehmatusest ja kes teab, kas mõnel vanemal inimesel süda puperdama ei hakanud. Poisid ise muidugi kadusid kõige nelja tuule poole. Politsei teatas, et neid niikuinii kätte ei saa, pole mõtet patrulli välja saatagi.
Tuleb vist loomaarstilt koerale rahustit küsida, endale tropid kõrva toppida ja see kaks nädalat aastavahetuseni kuidagi üle elada. Siis on jälle rahu maa peal.

3 kommentaari:

helle ütles ...

Need pommid lõhkevad kõikjal. Mis on nende tootmise peamine mõte ja kellele need mõeldud on?

Aga tegelikult tahtsin jälle tehnilist nõu küsida. Kuidas saab ära võtta lemmikblogide nimekirjast valesti löödud blogi ehk siis seda kustutada?

kukupai ütles ...

Kui Sul on see blog.tr.ee nimekirjas Sinu profiili lehel, siis on lihtne - vea nool selle blogi reale, tee aktiivseks (tärni kohalt) ja vajuta arvuti delete-klahvi. Kui järgmisel korral sinna lehele lähed, on see vale blogi sealt kadunud.

helle ütles ...

Korras! Aitäh, kukupai!