laupäev, 8. detsember 2007

Kolm tibi jõulushoppingul


Kuna jõulud lähenevad pöörase kiirusega ja kingikott vajab täitmist, otsustasime vanema tütrega pühendada tänase päeva shoppamisele. Sihtpunktiks valisime Mustamäe Prisma. Kolmandaks tibiks tuli nelja-aastane tütretütar.

Teadagi on tibide tavaline mure, et kapp ajab üle, ent selga pole ikka midagi panna. Seega suundusime kõigepealt riidepoodi (nn kaltsukasse). Vanemal tibil nimelt hakkasid teksad jalga ära lagunema ja millegagi on ju vaja igapäevaselt ringi trööbata. Olidki uhked tikanditega ja täpselt parajad. 120 krooni ainult.

Noorem tibi sihtis pluuse ja lasteriideid. Väike tibi aga kaevas usinalt beebihilpude kastis eesmärgiga oma nukugarderoobi uuendada. Saak piirdus ühtede pikkade pükste ja ühe roosa beebipluusiga (oleks väiketibi sõna peale jäänud, oleks pool kastitäit omanikku vahetanud). Mulle jäid silma veel kaks velvetpintsakut, just minu lemmikvärvi, aga üks oli seljast liiga lai ja teine jälle häbematult kitsas. Nuuks! Kolm ägedat seelikut oli ka, jälle kaks suured ja üks kitsas. No ei lasta naiselikumalt riides käia!
Möödaminnes krabasime kaasa sobiva pluusi nooremale tütrele, rinnal just teda iseloomustav littertikand (meeldis ja oli täpselt paras!)

Prismas keerasime samuti esmalt riidekraami poolele. Sealt ladusime kärusse poolpika talvejope, kerge ja õhulise (kroon vähem kui 600) ja sellega sobiva mütsi. Imede ime - ma ei näegi sellega Kunksmoori moodi välja!

Poole pere kingid said ka välja valitud ning suur kotitäis toidukraami. Saabaste ja koti järele tuleb ikka teine kord minna...

Kommentaare ei ole: