kolmapäev, 16. juuli 2008

Hapukurgine

Tervitusega Larkole

Pean paraku Larkoga vägagi nõus olema. Kui päeva lehtede ülevaatamiseks kulub ainult 10 minutit, on asi ikka kehva. Olgu küll, et ma kiire lugeja olen, aga pooleks tunniks peaks ikka lugemist jätkuma...

Ja nagu näen, kummitab hapukurgindus teisigi. Avastasin nimelt täna trackerit sirvides, et keegi on mu blogi algusest lõpuni läbi lugenud. Pidi ikka viitsimist olema, olen tõsiselt meelitatud sellest huvist.

Ning naljakad otsisõnad on kah kuhugi kadunud, täna aeti põhiliselt Nirtit taga. No blogipuud vaadates arusaadav ka.

Õnneks on mul veel paar raamatut ootamas. Tegelikult peaks väljas ringi liikuma, et 'päästerõngast' vähemaks saada, aga kuna ma päris amfiibinimeseks ei ole veel hakanud, ei tule sellestki suuremat välja.

Suvi, kaunis suvi...

4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Sul on neid vähemalt purgis, mina aga pole ammu Nõmme turul käinud. :-(

Ninataga ütles ...

Teil on vähemalt hapukurgid, kuid minul on siiani süda paha..
Miks mind ei hoiatatud??? Nüüd olen ma endal südame pahaks ajanud ....

Lehed on tõesti lagedad....

Anonüümne ütles ...

* soovitab õue lehti lugema minna. Seal jagub veel kuudeks ja kui lähedalt vaadata, siis pole lagedad kah, mõne mardika, täi või ussikese ikka leiab.

Anneli ütles ...

Blogis on juttu sellest, mis konkreetset inimest tegelikult huvitab, lehes sellest, mida arvatakse inimest huvitavat. Kui juhtub, et lugeja ning blogija huvid langevad kokku, siis on blogi lugemine ilmselgelt huvitavam ajalehe lugemisest.