kolmapäev, 16. jaanuar 2008

Ainult meestele!


Mehed, kes te oma eksiga laste elatusraha pärast kaklete, palun vastake!



1. Kas võite arstitõendiga kinnitada, et sel hetkel, kui te nõustusite, et teie laps peab olema toidetud ja kaetud, füüsiliselt ja vaimselt terve ja hästi arenenud, sotsiaalselt aktiivne ning saama võimetekohase hea hariduse, olite ajutises meeltesegaduses, mistõttu te polnud võimeline ette nägema oma tegude tagajärgi ega neid juhtima?
2. Millised lapse vajadused on teie arvates ebamõistlikult suured? S.t. millistest trennidest, mänguasjadest, riietest, spordivahenditest, mida eksnaine lapsele tahab võimaldada, peaks laps loobuma? Milliste sõprade või sõbrannadega suhtlemine tuleks lõpetada?
3. Mil viisil olete viimase paari aasta jooksul osalenud lapse kasvatuses? Kus temaga käinud, millest rääkinud, mida jõuludeks või sünnipäevaks kinkinud?

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Enne kui hakkate siin maailmale hõikuma millised sead mehed taaskord on, avaldage palun Väikese Notsu kasvatamise finantskokkulepe!
Samuti palun esitage andmed ema ja isa sissetulekute suuruse kohta. Enne seda on selline avalik häbistamine banaalne ja ebaeetiline.

kukupai ütles ...

Anonüümne, kust võtad, et küsimus konkreetselt Notsu isast on*? See vaid jutu ajend, kuna tegelikult paraku üsna tüüpiline suhtumine - naine tahab kõike ENDALE ja mees vaeneke plekkigu. Siis tuleb naisele koht kätte näidata, paraku kannatajaks jääb laps...

Morgie ütles ...

ma soovitan sulle ühe hea küsimuse veel -
mehed, kes oma eksiga elatusraha pärast kaklete - mida tülikat aga vajalikku olete viimasel ajal oma lapse heaks teinud. Ntks lasteaiakoha otsinud, temaga arsti juures käinud, pabereid ajanud, tõendeid võtnud, haige lapsega kodus olnud, et lapse ema töökohta ei kaotaks?