reede, 13. juuni 2008

13 ja reede


Järgneb veidi virinat, depressioonis olijatel lugemine mittesoovitav.

*Poeg laekus hambaarsti juurest uudisega, et eelmine arst oli teinud poolikut tööd ning sellepärast ka probleemid. Juureravi oli jäetud täiesti tegemata, hambasse rohi panemata, lihtsalt prooviplomm peale susatud. Teise hambaga pole enam palju peale hakata, pärast juureravi tuleb otsustada, kas saab hakkama suuremat sorti täidisega või uus kroon panna.

*Emale määras arst kaks kuud täielikku puhkust. Tema meelest tähendab see seda, et istub toas ja liigub nii vähe kui võimalik. Jalahaav (kust südame lappimiseks veenitükke võeti) hakkas veritsema, nii et ei jaksagi käia. Kodu kõrval on park, aga isegi sinna jalutama ei lähe. Autoga sõita ei saa, turvavööd ei saa peale panna, muidu võiks mu õe juurde minna, saaks natukenegi värsket õhku.

*Üks lähedane sugulane elas üle kerge ajuinfarkti. Haiglast pääses juba koju, kuid rääkimisega on raskusi, keerulisemad sõnad ei tule meelde. Aga sellegipoolest käib väljas ja üritab taastuda niipalju kui tema vanuses võimalik.

*Aias kivihunniku otsas istub varesepoeg, tõenäoliselt sama, kes naabrikutsu Betti hammaste vahel käis. Kisab väga nõudlikult, vanad varesed tassivad talle kogu aeg süüa.

Ja päev pole veel läbi...
*Lisatud kl 19.42
Tupsu laekus lasteaiast palaviku ja megakõva köhaga.

3 kommentaari:

Ninataga ütles ...

Ok, nüüd otsisid .... ja leidsid :)
Mina otsin alati 13 ndal ja reedel KÕIGE paremat :)

kukupai ütles ...

Mul üldiselt on just 13 ja reede olnud vedamise päev, aga seekord on sedapidi...

Anonüümne ütles ...

Nüüd on sul võimalus veebiportaali www.yaika.ee abil teha enda blogi täiesti uutmoodi. Yaika! on uus reaalajas video-ja raadio veebiportaal, kus igaüks saab teha endale oma isikliku kanali (blogi) ja näidata ennast vajadusel otseeetris veebikaamera abil. Kanalile võimalik lisada postitusi sarnaselt blogi sissekannete puhul. Yaikas! on sinu kanali info ja postitused lugemiseks saadaval kas siis kui sa portaali ei kasuta.

Lisavõimalusena otseeetris olles saad kasutada selliseid funktsioone nagu “chat” ja kommenteerimine ning teisi huvitavaid võimalusi leidub veelgi.

Lisa postitus ja suhtle valitud teemal otseeetris. Lihtne, kiire ja kõigile tasuta.
Vaja läheb ainult arvutit, internetiühendust ja veebikaamerat. Võimalus lisada mitu kaamerat ja kuni 6 mikrofoni.

Edukat Yaika! kasutamist !