teisipäev, 7. august 2007

Seksipuudus teeb töönarkomaaniks - Saksa teadlaste põhjapanev avastus

Saksa teadlased on teinud pöhjapaneva avastuse - seksipuudus muudab inimesed töönarkomaaniks. Sellest räägib tänase Linnalehe tagakülg.
Hmmm, nojaa, sain mina ka siis targemaks. Seni arvasin, et vaene töönarkomaan on pärast tööpäeva lihtsalt nii väsinud, et temast enam voodis/auto tagaistmel/köögipõrandal jne. asja pole ja seetõttu ka probleemid isiklikus elus. Tuleb välja hoopis nii, et kuna kodus/partneri juures piisavalt ei saa, peab tööl ajusid k****ma. Nojah, punapea asi, pikad juhtmed sünnist saati.
Tegelikult on see ju paras nõiaring - seksi puudumist kompenseeritakse ränga tööga, kui siis aga mingi suhteke arenema hakkab, ollakse tööst nii sisse võetud ja kurnatud, et kuigi kaugele eraelurindel ei jõuta.
Või oli see uurimus tellitud prostitutsiooni legaliseerimise eest võitlejate poolt?

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Saksa teadlased või asjad. Ma oleks võinud selle uuringu alla maetud raha eest neile seda ise ka öelda. Ei, olgu. tegelikult uuringu on alati head, kasulikud, pehmed ja karvased.

Tiiu ütles ...

Eesti naine on läbi aegade olnud nii üle koormatud igasuguste töödega, et ta ei soovi tõesti seksi üleväsimuse tõttu. Meestega on sama lugu. Ja mitte seksipuuduses pole asi, vaid ikka töödekoormas.Nii kui tööd peab vähem tegema, on seksihuvigi suurem. mehed tänapäeval muud ei teegi, kui vahivad teleri ees või arvutis pornot, seksihuvi missugune! Nii et seksipuudus ei muuda inimest töönarkomaaniks, see on mu kindel arvamine.Seksipuudus võib muuta hoopis laisaks.