kolmapäev, 21. jaanuar 2009

Küll aga pommitavad...


Olin kolm päeva kodunt ära. Arvuti oli kaasas küll, aga blogide lugemiseks ja blogimiseks aega ei jäänud eriti, ainult hädapärastest asjadest sai silmad kiiresti üle lastud. Avastasin, et Kaamos on juhust kasutanud ja mindki praegu ringi hulkuva meemiga visanud. Tore, mulle sellised asjad meeldivad. Aga õnnetuseks on nende päevade jooksul sellega jõutud pommitada peaaegu kõiki mu paremaid blogisõpru ja üksjagu tegemist oli välja peilida, kes veel pihta pole saanud. Aga egas midagi, leidus ikka kah.

Kõigepealt siis korrakohaselt reeglid:

1. Leia oma vanadest blogikirjutistest teemad, milles kajastuksid järgmised sõnad/ teemad ning lingita need. Sõnad oleksid: pere; sõprus; armastus; mina ise; mida iganes (vabavalikuline teema, mida tahaksid esile tuua).

2. Anna 5:le blogipidajale meemi "teatepulk" edasi. 2 neist peaksid olema Sinule uued blogitutvused. Anna meemisosalemise teade ka blogipidajatele, näiteks kommentaarilahtrisse.

3. Meemi saanud blogipidaja kopeerib reeglid ja lingitab talle meemi ulatanud blogi.


Teemad:

pere üks hästi vana lugu grillimisest

sõprus võib olla väga mitme näoga


mida iganes olgu seekord kõige viimane lugu mõnedest olulistest inimestest


Ja nüüd siis see raskem osa - edasisaatmine. Otsustasin, et ei hakka uutel ja vanadel tuttavatel vahet tegema, seda enam, et suur osa on juba pihta saanud. Aga oma blogiarhiive võiksid tuhnida:







Jõudu!

3 kommentaari:

Kaamos ütles ...

Aitäh, tore lugemine oli! Ainult, et see enesekiitmise link ei tule küll õigesti lahti :)
Uudishimu kiusab, mis seal küll pakutud oli.. :D

kukupai ütles ...

Link on remonditud, head lugemist!

Kaamos ütles ...

Kohe kargasin lugema, aitäh!