neljapäev, 25. detsember 2008

Sürr jõuluhommik


Jõuluhommikul saab kaua magada. Aga siis see ärkamise ja une vahepealne olek tekitab kõige sürrimad unenäod. Sedapuhku olid muidugi otsapidi jõuludega seotud need jah. Igatahes mingil momendil lugesin blogidest kohustuslikke jõulupostitusi ning päris mitmes olid nummid titepildid. Aga ülla-ülla, üks sihuke pilt koos ülinummi jutuga sattus olema wildika blogis. Siis sain küll aru, et und näen.

Aga ega ma seepärast veel kohe ärganud. Asi läks edasi nii, et koos ühe teise blogijaga käisime mingit lastekasvatamise käsiraamatut maha matmas (mitte eriti kaugele, pumbajaama juurde, nii et kellel vaja, võib sealt kaevama minna) ning kui tagasi hakkasime tulema, tekkis meile sappa mingi minimõõtu kaamel. Milleks või mis me sellega tegema pidime, ei saanudki teada, sest poeg kutsus kohvi jooma - ja seda juba päriselt.

Mida ma sellest järeldama peaks, ei oska arvata. Igal juhul ülesöömise süüks ei saa midagi ajada, sest seda ei juhtunud.

6 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Kuhu sa selle HEA RAAMATU PANID!!!
... NII HEA RAAMAT!!! ....
( ning endiselt on armastus kolme apelsini vastu )

Üldse, kõik minu une magad sa kah ära..
Nüüd ma tean, sina ja see roheline jõulupeletis olite need, kes minu une ära varastasid.

Anonüümne ütles ...

Irw.
Väga hea idee blogilugejate ehmatamiseks..., aga ma pean nüüd pool aastakest ootama, kuni kõik Su postituse unustanud on.

Anonüümne ütles ...

Ju see pidi tähendama, et lastekasvatamise aeg on möödas. Või - isegi tõenäolisem - et ise omandatud teadmised lastekasvatamisest juba löövad igasuguse raamatutarkuse üle. Muud polnudki vaja teada, mistõttu oli täiesti asjalik kohvile kutsuda. :-P

Mitte et mul seda raamatut vaja oleks, aga huvitav oleks sellegi poolest sääl pumbajama juures kaevamas käia. Ei tea mida sealt küll lagedale tuleks. Kellegi säilmed, partei ja linnaviletsuse salapeidik või parimal puhul 500 grammi kirgast.

kukupai ütles ...

Mõni aasta tagasi tuli sealt pumbajaama juurest granaat välja. Maru amplaava oli, pool Nõmme keskuse liiklust pandi seisma :P

Kerli ütles ...

lahe blog, vaata ka minu blogi www.kerlinorras.blogspot.com ;)

Anonüümne ütles ...

wildika blogis titepildid näitavad, et tal on kurge kylla oodata. aga sinul? või on yhine asi ajamisel :D

irwe-vari