pühapäev, 14. detsember 2008

Sind pole kellelegi vaja

... ehk siis fotojaht teemal vana ja hüljatud.


Üks väike ja vana maja... Aastaid tagasi elas selles tore perekond: ema, isa, kaks poega, tütar ja imevahva taksikuts. Aga aeg teeb oma töö - ema-isa läksid sinna, kust tagasi ei tulda. Üks poeg kolis minema oma perega. Teine jäi õega, tegid maja pooleks ning elasid veel aastaid rahulikult. Siis aga hakkas kojujäänud poeg üha rohkem pudelisse vaatama kuni lõpuks sinna uppus kah. Õde leidis, et tema üksi ei jaksa, kolis ära laste juurde. Maja jäi tühjaks.


Algul olid veel aknad ees, kuid mõnedele inimestele oli ju viinavõtmiseks peavarju vaja. "Tänutäheks" lammutasid ära kõik pliidid ja ahjud, peksid puruks viimse kui aknaruudu. Pärijad käisid, naelutasid haigutavad avad laudadega kinni ning nii see majake seisab juba aastaid. Ära osta ja korda teha ka keegi ei taha...


Kaua veel?

4 kommentaari:

enetimm ütles ...

kõige kurvemalt mõjuvadki minu jaoks need mahajäetud majad, mis kunagi olid kindlasti naeru ja sära täis.

Anonüümne ütles ...

Mina sellest lammutamisest aru ei saa. Kui ise peaksin paadialuseks jääma, oleks kindlasti mõnusam mahajäetud majas viina võtta kui seal ahjud ja pliidid alles ja aknaklaasid ees. Mis häda oleks külmal ilmal ahju kütta selmet põrandal mööblitükke ja seinalaudu põletada ja terve maja koos ise enesega hävitada.

tegelinski ütles ...

Hüljatud kodu. Ehk ärkab kunagi veel elule, enne kui lõplikult läheb... nii nagu need, kes seal sees elasid.

Minuke ütles ...

kuule. selle maja omanikud ei ole ju kuulduste kohaselt ise huvitatud müügist. Nagu luik, haug ja vähk, ei saa nad kokkuleppele.