teisipäev, 30. detsember 2008

Ära sega!


Jätsiabi käis. Juba tükk aega varem, kui tänava otsast muusikat kostis, hakkas koer värava juures laulma ja tantsima. Selge, vaja rahakott kaasa krahmata ja väravale külmale maiusele vastu joosta.

Nii tore on, kui korra nädalas maius koju tuuakse ja ei pea poest tassima. Seda kraami meie majas ikka kulub.

Aga täna oli autojuht vähe tujutu olemisega. Mis viga? Oli tema oma tavapärasel ringil, muusika mängimas nagu ikka. Ühes veidi 'pheenemas' elurajoonis oli üks auto kõrvale sõitnud, kinni pidanud ja juhi läbi sõimanud: "See on siin meie elurajoon, mida te lärmate oma tsirkusega!" Juht seletanud, et kõik load ja kooskõlastused ju olemas, selle peale käratatud, et ei huvita, ületate oma volitusi!

Päevasel ajal korra nädalas kümmekond minutit lõbusat muusikat välja kannatada on mõnele liig järelikult...

8 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

...on küll liig. Lärmi tuleb niigi uskest ja aknast sisse. Lärm tekitab stressi. Ja see, et load on kooskõlastataud või mitte, ei lohuta ema, kes peab oma beebit rahustama minema, kuna jätsiauto tilu-lilu-lärm + sellega kaasnev arutu koerte haukumine äratas tema 4 kuuse lapsukese jälle ärkvele. Ei jää vist muud üle, kui kaitsta end ja oma lapse und kõrvatroppide abil. Kahju!

Anonüümne ütles ...

Mulle oleks kah seda Jätsiabi vaja hetkel ja suuremas hulgas ...

kukupai ütles ...

Me oleme juba aastaid selle Jätsiabi püsikliendid, kui maja ees ootamas pole, siis juht peab kinni ja helistab lausa.
Meie Tupsu on sündimisest saadik sellest autost lausa supervaimustuses olnud. Müüjad on ka väga kihvtid olnud alati.

Anonüümne ütles ...

P6rgukiz, "sitasti" oled sa ise, kui arvad, et nii on siin normaalne rääkida. Aga õnneks, mis sitasti see uuesti, seega soovin Sulle sitavaba uut aastat!

parimaga,
ülbeid ja rumalaid kaaskodanikke mittesalliv anonüümne

Valkyrie ütles ...

Tõsiselt üllatab kommentaar, et last peab kõrvatroppidega magama panema. Kas see tähendab, et kui tital on uneaeg, siis minnakse ise vannituppa peitu ja kui keegi kogemata kõvemini hingab, on kohe jama majas?

Anonüümne ütles ...

Selliseid anonüümseid on terve eesti täis. Emmesid-issisid kes ei hinga kah, kui titake magab. Lastest kasvavad tropistund hellikud, kes kiunuvad hommikust õhtuni oma kodanikuõigustest ja sellest, kuidas kõik nendele ülekohut teevad. Samas, õnneks neid on väga vähe ja nad julgevad vaid anonüümselt viriseda.

Valkyrie ütles ...

Nojah, eks need olegi rongaemad, kes kasvatavad lapsi põhimõttel, et laps on samuti inimene, mitte mingi tupsu-tillu-nunnu, keda peab vati sees hoidma.
(A)

Anonüümne ütles ...

juhuu, põhjustasin siin totaalse ilutulestiku:) seltsimehed, vara veel, kannatage nüüd ära ja hoidke energiavarusid vana-aasta viimaseks keskööks!;)

truly yours,
A.