neljapäev, 20. november 2008

Jaburuste paraad

Ilus lumine ilm täna. Sadas veel juurdegi, kuigi mitte nii palju, et lumelabidat piinata olnuks vaja. Tupsu oli nii õnnelik, et sai lumega möllata ja isegi ühe väikese tornikese kokku pätsida. Tervis hakkab kah tagasi tulema.

Aga kui ma siis huvi pärast uurisin, mida viimase 24 tunni jooksul mu blogist otsimas on käidud, ei oska enam äh ega möh öelda.

No kes on juristide tööpuudusest kuulnud? Eriti, kui tekib küsimus, kas pedofiili vanemlikud õigused ära võtta või alles jätta. Tõeline must huumor! Või hoopis hobuste psühholoogia?

Päris hea äriplaan oleks vist kirjastada seltskonnamängude seletused, nende järgi tundub nõudlust olevat. Ning mõni nõid võiks ilustreerida ka nilbete seltskonnamängude osa.

Toomapäev läheneb kiiresti ning seepärast on muidugi vaja paika panna koristamise graafikud, muidu ei saa ju jõulukellad kajama hakata. Jõuluvana oleks tore üllatada Carl Robert Jakobsoni luuletustega või Kenderi Yuppiejumala kokkuvõttega. Jõululauale võiks panna kõiki traditsioone eirates pelmeenisupp ja seened. Ning pidu ise võiks toimuda talus, kuhu Nipernaadi pani Kati mehele.


Aga homseks lubas veel lund....

Kommentaare ei ole: