kolmapäev, 7. mai 2008

Reklaamist küllastunud




Pool postkasti sisust rändas jälle otseteed ahju kõrvale. Lehest kõva kolmandik jäi ka lugemata - reklaam, ainult reklaam. Loodetavasti oli see vähemalt taaskasutatud paberile trükitud. Aga mine tea - läikis teine ilusasti, lausa pimestavalt.


Saan aru küll, et kaupmees peab kuidagi oma kaubale tähelepanu juhtima ja võib-olla keegi sellest uputusest leiabki endale midagi vajalikku. Aga samas - eks need reklaamile kulutatud miljonid sisaldu ju kaupade hinnas ja kaudselt peame me kõik selle oma taskust kinni maksma. Mina pole sugugi huvitatud tulehakatusele topelt peale maksmisest.


Olgu, selle paberipahna sorteerimine käib juba automaatselt ning ei väärigi vist erilist tähelepanu. Aga nüüd avastasin, et meie üks suuremaid säästuoperaatoreid on käivitanud hulga agressiivsema kampaania. Isegi minu väikeses kodupoes on kenad soliidsed poe nime ja värvidega pulgad, mida kassalindile kahe ostja kaubale vahele sai pandud, asendatud neoonroheliste plastmassjublakatega, kus kiri peal: Diili koer liputab saba. Bussipeatustes ja prügikastidel olevatest plakatitest rääkimata. Ausõna, ära tüütab juba!


Mina selle kampaania mõjul küll operaatorit vahetama ei hakka, ärge mitte lootkegi.



pilt siit

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Reklaami vastu piisaks postkasti peal ühest väikesest sildikesest, nt "Tellimata reklaami palume mitte panna", "Ainult tellitud reklaami posti kast" jne jne..

Taolisi sildikesi on võimalik saada postkontoritest ning kui vähegi endal loova tööga viitsimist tegeleda, marker kätte ja kleebitava paberi vms peale üks kena palve kritseldada! Nii hoiate kokku pliidiesist ruumi, säästate oma närve, postiljoni aega ning paberitootmiseks kuluvat puitu! :)

Endal ammust aega postkasti "kaunistamas" reklaamivastane silt.
Nüüd kaunistab mu postkasti enamjaolt asjalik kraam ning peale arvete ei ärrita mind postkasti sisu juures mitte midagi..

Karuema ütles ...

pane jah silt postkasti peale, see töötab. vähemalt meil on kyll sedasi, nii eestis kui soomes

Tiia ütles ...

Mul pole postkasti, kuid reklaamid on :P

Ehk see ongi minu probleem, et ei ole postkasti, kuhu panna silte...