teisipäev, 20. mai 2008

Tsenseeritakse?


Heateo Sihtasutuse veebileht on endale nii kõva spämmifiltri peale pannud, et vähegi kriitilisemad kommentaarid läbi ei lähe. Tahtsin ka sel lehel veidike suud pruukida, aga iga kord sain vastuseks: Teie kommentaar on hüljatud, kuna see ei läbinud meie spämmifiltrit.


Eks peab siis siin kommenteerima ja suurt blogosfääri risustama :P

Jutt ise käis selle kohta, et iga soovija võiks maha laadida ja oma veebilehele paigutada Uuskasutuskeskuse bänneri. Eesmärk teavitada üldsust Uuskasutuskeskuse raskest olukorrast ja tõmmata rohkem tähelepanu kauplustele ja kirbuturgudele. Mõte pole paha, aga ...


... järgneb minu kommentaar

Uuskasutuskeskuse olukord ei parane enne, kui muutub sealsete töötajate suhtumine ja üldine kontseptsioon. Kunagisest heast algatusest on saanud tavaline komisjonikaupluse tüüpi äriettevõte (ainult kaubatooja raha ei saa). Iga kord kui sealse rahvaga asju on tulnud ajada, on pehmelt öeldes mõnitatud. Suhtumine on olnud umbes selline, et kui tuttuut firmakaupa pole ära anda, poleks vaja üldse tülitada. See on ka põhjus, miks mina ei pea võimalikuks seda ettevõtmist reklaamida.

Tütar oleks heameelega läinud tulevale Nõmme kirbukale lapse asju müüma, eesmärgiga endale ka midagi vajalikku leida teistelt müüjatelt. Öeldi, et riideid üldse näha ei taheta, tooge nipsasju ja tööriistu. No andke olla!


Uuskasutuse teemal olen ennegi virisenud ning nagu kuulen, on päris paljudel samalaadseid ja hullemaidki kogemusi.

2 kommentaari:

Manjana ütles ...

me ka enam sinna keskusesse ei lähe. mu mäletamise järgi nad isegi tundnud eriti huvi, mida me toome, juu siis otsustasid välimuse järgi, et ega siit midagi oodata pole. aga seda kurtsid küll, et neile tuuakse aint igasugu jama ja neil pole tahtmist sellega tegeleda.

lugu toimus mingi 5 aastat tagasi.

igatahes paneme me oma kasutatud riided viisakalt eraldi kilekotti ja prügikasti peale. meil käib siin väga palju erinevaid inimesi prügikaste vaatamas.

Anonüümne ütles ...

Hei!

Kommentaarid ei tööta lihtsalt hetkel uuel Heateo lehel, pole spämmifiltris asi. Just tegeleme ja parandame praegu :) Uuskasutuskeskuse kohta on kurb kuulda, vahepeal tingis vastuvõtmise piiramine ränk finantsolukord, tänase seisuga võetakse taas kõike vastu, aga ebasõbralikku suhtumist see muidugi ei vabanda. Edastan omalt poolt teate edasi kaupluste juhatajatele, kes ausõna ei ole minu teada kiuslikud ega halvad inimesed...

Paavo (Heateo Sihtasutuse kommunikatsioonijuht ja hetkel ka Uuskasutuskeskuse kommunikatsioonijuhi kohusetäitja)