esmaspäev, 26. mai 2008

Olgu kiidetud Orkut!


Ega ma mingi suur netisuhtluskeskkondade fänn ole olnud. Orkutist ei arvanud ka pikka aega midagi, noorte asi tundus olevat rohkem. Mõni aeg tagasi avastasin, et mulle on kuidagi iseenesest sinna Orkutti konto tekkinud. Ega ma sellest eriti hoolinud, kui on, las siis olla, niikuinii keegi huvi ei tunne.


Aga kui korra kirjutasin, et osa suguvõsast on Brasiiliasse ära kadunud ja kontaktid katkenud, soovitas üks hea inimene just Orkuti kaudu neid otsida. Ja ennäe imet - täitsa olemas olid! Paari järelepärimise peale selgus, et on tõepoolest selle kadunud suguvõsaharuga tegu, nad isegi teavad, et juured siin Eestimaal.


Edasine suhtlemine käib juba meilide teel. Probleem muidugi on - inglise keelt nad eriti ei oska ja mina jagan portugali keelt sama palju kui siga pühapäevasest päevast. Aga aru oleme saanud üksteisest. Eks näis, kuidas edasi.

6 kommentaari:

Ingrid ütles ...

Sinna orkutisse pääseb vist blogi kasutajanime ja parooliga. Ka mina, kui olen kellelegi oma kasutajanime all kommentaari kirjutanud, osutun orkutisse sisenenuks. Ega ma ise teadnudki, aga poeg avastas, et olen oma kontoga tal ees. Imelik on see, et kui blogis logid välja, siis ajalehe kommentaaridest ei tulnud selle pealegi, et peaks välja logima.

kukupai ütles ...

Orkuti konto tekib automaatselt, kui on olemas Google konto. Ja nii on kõigi Google teenustega - üks kasutajanimi ja parool. Tore tegelikult.

Ninataga ütles ...

Kõik on jah üks googele..
Samas, sellised leiud on lahedad :)

Anonüümne ütles ...

Olen küll kuulnud sigadest, kes õpinud pühapäeva kuidagiviisi tähistama. :-)

Orkutiga on tõepoolest nõnda, et käib Googlekontoga koos kuid aktiveerida ta vist sellegi poolest tuleb. Mul oli kunagi omal nimel Orkutkonto siis kui see veel Googlekontoga koos ei käinud vaid oli kutsepõhine. Astusin sealt juba ammu välja ja seetõttu mu primäärsel Googlekontol polegi sinna asja. Hiljuti tuli tahtmine sealt midagi lingi peale vaadata ja siis aktiveerisin Orkuti variisiku Googlekontot kasutades.

Ti:a ütles ...

jah, Larkol on õigus, iseeenesest ei tule mitte kui midagi. Orkuti saab ainult ise aktiveerida. Ei tasu kõiges googlet ka süüdistada :)

Kristiina ütles ...

Heh, mina leidsin ka oma Brasiilia nooremad sugulased orkuti kaudu üles :D Mul neid seal terve suur ports.