laupäev, 1. märts 2008

Võõras pesu


Juhtub ka nõnda, et lahku läinud paar pärast esimesi suuri haavade lakkumisi ja vaikivat positsioonisõda suudab hakata üsna normaalselt suhtlema, seda enam kui on kasvatada ühine laps. Vahel aga tekivad siingi naljakad tagasilöögid.

On minulgi tutvusringkonnas selline paar. Juhuse tahtel elavad nad peaaegu kõrvuti majades. Mees on vajadusel nõus lapse eest hoolitsema, võtab teda endaga mitmele poole kaasa, tegeleb temaga. Ning kuna naisel oma elamises veel pesumasinat pole, mehel aga on, peseb ta ka lapse pesu puhtaks. Naise oma loomulikult mitte.

Selle pesupesemisega siis juhtuski korra, et kogemata olid lapse asjade hulka sattunud ka ühed naise aluspüksid. Need nopiti välja, pakiti kilekotti ja tagastati sõnadega: "Minu masin võõrast pesu ei pese!"

Nojah, vett ja energiat kulub ju liiga palju...

4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Öhhmmm. Kui masin ei pese, oleks ikka võinud käsitsi pesta. :-)

helle ütles ...

Kogu situatsioon tundub üldse veidi kummaline ja äraspidine. Juba see, et naisel pole pesu pesemise võimalust, aga mehel see-eest on pesumasin. Ja need püksikesed?! Äkki naine sokutas teadlikult need sinna?...

kukupai ütles ...

Naine elab üürikorteris, mees enda omas. Ja püksikesed sattusid küll täiesti juhuslikult sinna. Mees lihtsalt pidi kiusu ajama.

Morgie ütles ...

Nojah.
ma ei saa öelda, et ma oma eksiga nüüd nii väga hästi läbi saaksin, laps elab ka minu, mitte tema juures ja isa tegeleb lapsega vähem ja harvemini kui mulle sobiks ja õige tunduks, pesumasin on minul ja mitte temal, aga no vabandage, ma luban tal küll enda juures oma pesu pesta, st tingimusel et ise paneb masinasse, ise võtab välja, ise triigib-viigib-kuivatab- seda juba omas kodus eksole -
ja ostab pesupulbri.

Kui ta selle arvelt või koguni tänu sellele saab lapsega rohkem tegeleda, siis on ju kõik ainult hästi.

Samas ma saan mõnel määral sellest isast ka aru... kui lahkumineku põhjusteks oligi mingilaadne mustapesupesemine. Pesu on väga tundlikult sümboolne värk! Eriti aluspesu! oleks t-särk olnud või lina või rätik, siis oleks vist kuidagi talutav olnud.
Ja - mina ei taha kah oma eksi pesudega ise oma kätega opereerida. No lihtsalt ei taha sedalaadi emalikku hoolt osutada. Masinast mul kahju pole, aga endast küll.