neljapäev, 27. märts 2008

Kuhu kõik mehed jäid?


Täna siis leidis järjekordselt kinnitust tõsiasi, et Nõmmel elavad kanged naised. Igatahes õhtul lumeuputust likvideerimas mehi näha polnud, labidaid liigutasid puha naisterahvad. Oi ei, valetan - tänava otsas paistis ikka üks meesterahvas ka, aga tema tegutses põhiliselt puhuriga.

Selleks korraks sai tänav enam-vähem puhtaks, lumi üle tee valli lükatud. Tupsu möllas naabritüdrukuga hangedes, kui tuppa sai, võis kombeka ilma lapseta püsti seisma panna.

Aga auto 538 MFZ rullnokast juht, kes sa ühesuunalisel teel vales suunas sõitsid ja sind peatada püüdnud lumerookijad rataste alt lennanud lumepuruga üle puistasid - teist korda see sul ei õnnestu, selles võid kindel olla.

Homme õhtul siis roogime jälle...

4 kommentaari:

helle ütles ...

Sama seis siin. Mehed kaevavad oma auto lahti, aga jätavad üldkasutatava tee puhastamata. Eks neid mehi ole vähem ka;)

Ott ütles ...

Ei ole olemas sellist asja nagu meeste ja naiste tööd.
On olemas tööd, mis on vaja ära teha.

Kristiina ütles ...

Ott, raske füüsiline töö (ja lumi on raske, pidin eile ennast peaaegu ära katkestama, et üldse kuskile maja eest liikuma saaks) on meestele märksa lihtsam teha kui naistele. Ärme nüüd päris naistraktoristide ajastusse ikka tagasi tahame, või mis.

Anonüümne ütles ...

:) just, Ott. Ma olen sama märganud. Et miskipärast muutuvad lihtsalt ärategemist vajavad tööd, s.t kõik, millega au-kuulsust-raha koheselt kaasa ei lubata, sujuvalt naiste töödeks.