laupäev, 15. september 2007

Tasuta said - ära virise?!

Vestlesin just pikalt MSN-s ühe tuttavaga. Tema kurtis kõigepealt, et ei saanud end enne MSN-i sissegi logida, kui oli kõige uuema versiooni peale laadinud. Eelmine versioon lihtsalt oli nii vana, et keeldus töötamast. Uus versioon talle aga ei meeldi - disain nõme ja mis kõik veel. Arutlesime pikalt sel teemal ja kokkuvõtteks arvas ta, et hea seegi, et ei pidanud upgrade eest midagi maksma. Noh et kui tasuta saadud, siis ei tohi nuriseda, vaid peab leppima sellega, mida antakse.
Mulle tuli kohe meelde nädalatagune üldine nurin uue blog.tr.ee kujunduse üle. Vahe on ainult selles, et see nurin võeti kuulda ja tehti mitmeid parandusi. MSN üle kurtmisest lihtsalt pole kasu - ega keegi seda kohendama ei hakka. Tegijad kaugel, oma oskustest heal arvamisel jne.
Aga üldiselt - kas tasuta saadud asjadega peab leppima või tohib siiski oma arvamust avaldada? Siinkohal võib ju öelda, et kasutamine pole kohustuslik - kui ei meeldi, otsi teisi võimalusi. Aga suhelda ju tahaks....

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Edukalt saab kasutada vanemaid versioone. Allalaadimiskoht oldversion.com ja õpetus järgmine:
"If you want to use 7.5 and below.. read below here:

Right click on the msnmsngre.exe (or whatever your using to launch msn) then go down to "properties" and when the new window
pops up click the "compatability" tab at the top and run msn in windows 2000 mode!

PS: Make sure your msn isn't running."

Anonüümne ütles ...

Aga minul ei hakka see uus versioon üldse tööle! Ütleb juba üle nädala aja, et teenus pole hetkel võimalik ja kogu moos.... Pole saanudki teda näha, et saaks häid ja halbu külgi hinnata!