laupäev, 23. august 2008

Suvekoolitatud


Poolteist päeva kasulikult veedetud, eemal linnakärast ja netist muidugi ka.

Kui suve algul oli kindel, et TPIK selleaastane suvekool saab toimuma Vormsi saarel, olin muidugi vaimustuses, ma pole sinna veel pääsenud. Aga majutusfirma paindumatuse ja praamide ülekoormatuse tõttu läks hea plaan vett vedama. Õnneks ulatas abikäe Pivarootsi tuuliku puhkeküla.

Ei saa kurta, vastuvõtt oli väga hea ja koht ilus. Kadakate keskel, maitsva toidu ja lahke pererahva juures möödus aeg liigagi kiiresti.

Varemetest ülesehitatud tuulik mahutab koolitus- ja peoruumi ning kuna mina olin kaval, ei tormanud kotte kohe esimesse majakesse vedima, sain ma ööbida tuuliku teise korruse sviidis uhkes üksinduses, personaalse vannitoa, kamina ja telekaga (mida ma lahtigi ei teinud).

Koolitaja, Tiit Blank Eluülikoolist, oli väga lahe, suutis oma emotsionaalse suhtumisega rahva kaasa haarata ning mõtlema panna. Kahju, et teema "Liikmete kaasamine ühingute tegevusse" oli siiski nii mahukas, et ühel koolitusel jäi selle käsitlemiseks aega napiks. Peab jätkama.

Õhtune programm sisaldas grillimist püstkojas, mõnusat sauna (täielikust mõnust jäi puudu vaid kadakaviht), öist poolekilomeetrist jalutuskäiku mere äärde, mitut pudelitäit head veini ning grilljääkide sundsöömist. Uni oli hea, hommikul sai igaüks omal käel veel aega veeta - golfi mängida, rattaga sõita, niisama jutustada - ja saabuski hetk, et iga roju kaoks oma koju.

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Kadakaviha puudumise pärast kurta ei maksa. Vähemalt mulle läheb korda vaid kaseviht. :-)

Ninataga ütles ...

Hmm, kadedaks teed....
Ma tahaks kasvõi töiselt puhata...