teisipäev, 14. aprill 2009

Läpakas sanatooriumis


Oli üks kena läpakas, noor ja ilus. Tegutses usinalt, kirjutas dokumente, surfas netis, skaipis ja messis. Loomulikult lasi ta end ka vaktsineerida, et tervis ikka korras püsiks. Vahetevahel kippusid küll nohud ja köhad kimbutama, aga siis tohterdas ta end käepäraste vahenditega.
Viimasel ajal tundis läpakas aga, et jõudu hakkab vähemaks jääma ning mälu kippus auklikuks minema. Vaktsiin ei paistnud enam mõjuvat. Tööd aga oli vaja teha ja haiguslehele jäämiseks polnud aega. Turgutas ennast mitmete mikstuuridega, hetkeks sai kergendust, kuid mitte kauaks. Ei jäänud muud üle, kui sanatooriumituusik hankida.
Tark tohter uuris eest ja takka, võttis abiks mitmed targad masinad. Oioi, pahalased olid vaktsiini vastu resistentseks muutunud ja päris mitu pesa luudesse ja liigestesse teinud. Tohter opereeris, söötis tablette ning tegi paar valusat süsti. Läpakas ohkis ja oigas, kui pahalased karjas minema hakkasid tormama. 
Lõpuks tegi tohter üldmassaaži ning kirjutas välja uue ja palju tugevama vaktsiini. Läpakas tundis, nagu oleks uuesti sündinud.
Tohter lubas läpaka tööle tagasi, enne aga andis karmi käsu esimeste tervisehäirete ilmnemisel kohe tagasi tulla ja mitte enam haigena tööl käia. Seda soovitust lubas läpakas kuulekalt järgida.

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Olen oma l2pp2rile teinud korra reanimaciooni, st OS ylekirjutamist. P2rast seda oli arvutt nagu uus:)
aga qna siin lapsed m2ngivad netis &ne, siis aeg-ajalt ilma koristamata-arstimata ei saa. Profylaktika ocustab k6ik!:)
Ning rullikate kohta: Pr Morgie tuleb millalgi Tartu, jne transpordi m6ttes. Aga qidas me r22gixime vastutasust-teenest? Kas see peax olema nt k2sit88ese 2x2m?
Trv, Kaaren

kukupai ütles ...

Eks see mängimine kurja juur ole :)
Morgiel on mu kontaktid olemas, küll jõuab rääkida, kiiret mul selle vastuteenega pole.