teisipäev, 7. aprill 2009

Karm reaalsus


Tütar tuli õhtul töölt, rääkis sellise loo:

Istub tema bussis, kui Järve Selveri juures tuli esiuksest peale punt noori, nii 13-14 aastased. Kõige esimest lausa lükati bussi, sest omad jalad tal hästi kanda ei tahtnud. Kõigepealt prantsatas too ukse juurde pikali, sealt upitati ta siiski üles. Tuikus piki bussi edasi, keskmisest uksest sai mööda ja siis lendas jälle pikali ning oksendas bussi täis.

Ühe vanema naisterahva riided said ka määritud. Tema küsiski pahaselt, et kui vanad noored on, et niimoodi joovad. Sõbrad ütlesid, et nemad tulid ju hoopis poest, ainult see üks olla mingite suvakate tüüpidega joonud ja nad üritavad ta kuidagi koju toimetada, vaja veel teisele bussile ümber istuda, kuna sellega otse koju ei saagi.

Poiss aga oli näost üsna valge. Naisterahvas ja veel üks noormees arvasid, et on korraliku mürgistuse saanud ning üritasid talle pudelist vett sisse joota. Ei olnud kasu, tuli kõik tagasi.

Teised noored arutasid, et peaks poisi emale helistama, nii nad küll teda koju ei vii. Naisterahvas soovitas hoopis kiirabi kutsuda. Nõmmel tuli see seltskond maha, appihakanud noormees ja naine ka ning helistasidki 112.

Mis asjast edasi sai, seda tütar vaatama ei jäänud, tuli koju. Loodetavasti viidi poiss ikka haiglasse maoloputusele, mitte kainerisse.

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Lugu ise muidugi tänapäeva kurb reaalsus . Oska sa siis kuidagi olla või öelda .
aga pilt juurde on klass omaette .
Küsimus ainult , kas jäi magama või mänguhoos tabatud hetk .
Pilt on super.

Eve Piibeleht ütles ...

Ma kordaks ikka ja jälle, kus pagana kohast nad niimoodi alkoholi kätte saavad...need müüjad ma mitte ainult ei laseks lahti, vaid lausa paneks kinni :(

Anonüümne ütles ...

Ega nad ise ei käigi ostmas . Selleks on mõni alkass või siis kodust baarikapist . kahjuks .