pühapäev, 1. märts 2009

Mitte minu kõrvale!

Täna tundsin bussis tõsist vajadust gaasimaski järele.
Sõitsin töölt koju, istusin mõnusasti akna all ja vaatasin ilma ja inimesi. Ühes peatuses potsatas mu kõrvale istuma keskealine meesterahvas. Kenasti ja puhtalt riides, vaikne ja rahulik. Aga ta haises nii kohutavalt, nagu oleks kuu aega järjest joonud. Selline liisunud ja läppunud alkoholi hais käis üle pea.
Ega ta kedagi muud moodi häirinudki. Ma püüdsin kuidagiviisi pindmiselt hingata ja koduni sõita. Polnud nagu erilist põhjust püsti karata ja bussi teise otsa tormata ka.
Ei teagi nüüd. Bussikasutamise eeskirjad ütlevad küll, et bussis ei tohi sõita isikud, kes on räpased ja võivad oma olemisega teisi häirida. See meesterahvas lihtsalt haises. Samas - kuidagi pidi tema ka ju koju pääsema. Ega jäägi muud üle, kui tunnistada, et ilmselt põen mina kah seda sündroomi, mis avaldub kõigega nõus olemises, kui see ainult minu enda head äraolemist ei sega. Kui see meesterahvas oleks kuskil mujal istunud, ma ilmselt poleks teda tähelegi pannud...
Aga mis tegelikult vihastab - mobiiliga ikka veel ID-piletit osta ei saa! Saatsin täna aadressil info@pilet.ee kurja meili - kaua võib? Mul lihtsalt ON VAJA, et pilet liituks moblaarvega!

4 kommentaari:

sofie ütles ...
Blogi administraator eemaldas selle kommentaari.
Anonüümne ütles ...

Kas ID-pileti moblaarvele lülitamist ei saaks teha operaatori iseteeninduse leheküljel?

kukupai ütles ...

Värk on selles, et üldse ei saa moblaga piletit osta, kuna süsteem maas. Mul aga hommikul vara ja pühapäeviti R-kiosk ei tööta, nii et talonge kah ei saa :S Bussist osta on ikka rõve kallis ju.

Anonüümne ütles ...

Soovitan osta ID pileti internetipanga kaudu. Valida saab alguskuupäeva, sestap pole lugu kui ostad mõne päeva varem. Ja soodne on kah, eriti 90 päeva pilet. Ise sõidan pikemat aega nii. ;) K.