kolmapäev, 4. veebruar 2009

Pole probleemi!?


Tiiu viskas lumepalliga, tahab teada, millised on mu probleemid ja võimalikud lahendused. Lee tegelikult oma vastuses juba märkis, et kui lahendust tead, mis probleem see niiväga enam on. Keeraksingi siis selle meemi veidi ümber ja keskenduks hoopis neile asjadele, millele ühest lahendust veel ei ole. Äkki on kellelgi mõni hea idee isegi välja pakkuda?


Aga kolm võimalikku probleemi.


1.Külm. Mitte see, et väljas on külm, see on praegu paratamatus ning kunagi tuleb ju kevad ja läheb soojaks jälle. Aga mul endal on raske sooja saada. Maja on vana ning eriti sooja ei taha pidada. Ahju lõhki ka ju ei küta. Rahakott ei kanna, et põhjalikumat remonti ette võtta, oleme küll üritanud lappida, et tuul päris läbi ei puhuks. Kõige hullem lugu on köögiga, kui pliidi alt tuli otsas, on varsti temperatuur maas. Üks võimalik lahendus on teha uus pliit ja soemüür, kui natuke nuputada, peaksime hakkama saama oma jõududega.


2.Pildistamine. Olen hakanud uuesti pilte tegema, aga harva tuleb mõni nii hästi välja, et pikemaks ajaks rahule saab jääda. Justnagu oleksin kõik pildistamise põhitõed aastatega ära unustanud. Ega siin vist muu ei aita, kui rohkem kaameraga tegutseda ning asjatundjatelt nõu küsida.


3.Riided. Üha raskem on suurest valikust leida midagi, mis endale meeldiks ja sobiks. Kehakaal pole aastatega tõusnud, aga kehakuju on muutunud ja paljud asjad lihtsalt ei lähe enam selga. Ma ei ole ka mingi aktiivne liigutaja, et läheksin välja end trimmima (üksinda hoopiski mitte). Aga kohe kuidagi ei taha "soliidseid" ja ajatuid (loe: mutilikke) asju selga toppida.


Edasi saadaksin heameelega neile, kes äkki oskaksid sellesse probleemitemaatikasse hoopis huvitavaid nüansse tuua.


Krissu - harva kirjutab, aga iga kord on väga asjalikult ja põhjalikult teemat lahatud.


Tiia - kas teisel pool vett on inimestel samad mured või on midagi ka väga spetsiifilist?


Tiiatibu - mõne meelest hoopis ise üks suur probleem, minu arvates aga palju elutervema maailmanägemisega kui enamus meist.


Trulla - elu läbi mõnusa huumoriprisma.


Osaline - samad sõnad.

4 kommentaari:

Minuke ütles ...

halloo-halloo. Üks maja edasi elab keegi, kes end ka olude sunnil üksi trimmimas käib. Nii, et kepid kätte ja vut-vut-vutt tammile!

Tiiu ütles ...

Pioneer-pliidile saab radikad taha panna, kütab terve korteri mõnusalt ära!

:-)

osaline ütles ...

ha-ha-haa! kes siin julgeb väita, et pildid ei õnnestu??? :D

Segasumma Saara ütles ...

Pilt on ülilahe :).

Veeretasin oma palli.

SEDASI.