esmaspäev, 23. veebruar 2009

Paluks nõu!

Hea nõu kuluks marjaks - millisesse pildipanka oleks kõige mõistlikum oma pildivaru paigutada?
Nõudmised:
piisavalt mahtu (soovitav tasuta)
võimalus laadida nii avalikke kui privaatseid albumeid
võimalus lisada pildiallkirju ja pilte oma suva järgi järjestada
võimalus üksikutele piltidele linkida, et soovijaid vaatama lubada
kerge ja kiire blogisse või kuhugi mujale allalaadimise võimalus
Asi selles, et arvutisse hakkab pilte paljuvõitu kogunema. Osa on küll mitmele poole ära paigutatud, aga tülikas on otsida. Enne kasutasin albumite tegemiseks Windows Live Spaces keskkonda, aga see on pärast viimaseid uuendusi täiesti pekkis - ei mingit pildiallkirjade lisamist ega piltide oma suva järgi korraldamist, nii nagu üles laed, nii on. Lingid on kah megapikad. Nagi tasuta versioon ei mahuta kuigi palju. Tegelikult kaalusin ka võimalust osta kettaruumi nagist juurde, kui keegi midagi paremat ei soovita.
Ja sellega hakkab kiire juba...

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Flickr ja Nagi on ise eneses head, kuid nagu aru saan ei piisa Sulle nende tasuta kettaruumist. Aga miks mitte Picasat arvutisse installida? Google-kontoga kaasneb Picasa kettaruumi küllalt. Üksikasjadega kursis ei ole aga vähemalt albumite haldamine (nii võrgus kui arvutis ja ka nende vahel) on paindlik. Hotlinkimist pole uurinud kuna ise kasutan selleks enda nimelise domeeniga seonduvat hoiuruumi.

Eve Piibeleht ütles ...

Nende piltide jaoks, mida teistega jagada tahan, kasutan Picasat. Aga üldiselt on mul suuremahuliste asjade nagu pildid ja koduvideod olemas väline kõvaketas. Kodune nett on nii aeglane, et kõigi piltide üleslaadimsaeg ületaks kõvasti mu kannatuse piirid.

Unknown ütles ...

www.fotki.com on tasuta ja Eesti kaustjatele minu teada hetkel piiramatu mahuga :)