esmaspäev, 3. september 2007

Psühhiaatri vastuvõtt - otse blogis!

Loen ega jõua ära imestada - alles see oli, kui kogu blogimaailm vahutas teemal "Kas blogijat võib tööle võtta", hindamise aluseks konkreetse blogi sisu. Markantseim näide Rimi tegevdirektori Ruth Laatre arvamus.

Nüüd on asi tunduvalt edasi arenenud ja igaüks võib oma blogi põhjal lasta endale psühhiaatrilise diagnoosi panna. Diagnoosimise musternäide selle kirjutise kommentaarides.

Tore ju, kui saad neti vahendusel teada, millised kompleksid sul kooliajast pärinevad, milliste foobiatega kimpus oled ja kas oled skiso või lihtsalt paranoik.

Aga arenguruumi ju veel on - diagnoosile peaks järgnema ka ravi. Küll oleks tore, kui saaks vajalikud ravimid ka arvuti tagant tõusmata, manustaks neid siis vastavalt 'tohtri' soovitusele ja klõbistaks aina klahve - järgmise rohuportsuni.

Noh, psühhiaatrid, millise diagnoosi te mulle paneksite?

4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Ei ole pädev diagnoose panema ja konkreetseid case'e hindama, aga psühhiaatri jutust usun seda osa: "Väga hea, et nad ennast Delfis ja blogides tühjaks saavad laadida. Olen kindel, et tänu sellele on jäänud toimumata mitmed kuritööd." Seda usun küll, et Delfi ja blogid aitavad pingeid maandada. Teine asi on see, et need võivad ka pingeid tekitada. Ja ei ole üldse selge, kumb osa kumma üles kaalub.

Hundioru Nirti ütles ...

Eks igasuguseid tölle leidub. On küll asju, mida saab kenasti tegelikut blogi põhjal öelda. No lihtsamad asjad, et kas inimene on depressioonis või mitte, aga üldiselt iga inimene teab ka ise, et kas ta on või ei ole depressioonis.

Aga eriliselt rõve on see, kui keegi tuleb BLOGI põhjal su isikut või isiksust hindama ja vastikult ülbelt sind "paika panema"

urr.

Hundioru Nirti ütles ...

Samas - wtf?

Kas ta eeldab, et Hanrahan tahab teda tappa või? Ausalt või on see mingi rumal nali?

Igati haiglane postitus, mis täiesti väärib neid kommentaare seal all.

Ray D. Noper ütles ...

Mitte ainult seda, et Hanrahan - ja ilmselt minagi - teda tappa tahab, vaid ka seda, et igal pool on liberaalid, kes maailma segi pööravad. Lisaks lasteaedlik "mina olen suur ja tähtis, aga kui suur ja tähtis ma teile ei ütle, see on saladus!" jne... ja saabki kümme korda lõbusam :P