teisipäev, 28. august 2007

Bloghoppamise ohud

Bloghoppamine - navbari abil bloggeris surfamine eesmärgiga leida laiast maailmast huvitavaid blogisid.
Iseenesest ju mõnus harrastus, kui aega ja viitsimist jätkub. Nii võib päris põnevate asjade otsa sattuda. Olen ikka aeg-ajalt proovinud, aga nüüd on tükiks ajaks isu otsas.

Mis siis viga?

Esiteks: üle ühe blogi algab pildireaga ja pakkumisega tutvuda kuumade naistega Assakult. Pildid kohe kindlasti sellelt lehelt pärit ei ole. Back-nupp siis ei vii tagasi eelmisele blogile, vaid suunab mõnele pornoleheküljele. Tänan, ma ei ole huvitatud.

Teiseks: ülejäänutest vähemalt pooltes blogides on lisatud reklaamiviited, teksti annab nende seast otsida. Noh, arusaadav, kui selles maailmas kõlbab kõik müügiks, eks või ju blogigagi raha teenida.

Aga sellega kaasneb teine oht ja seda sain ma eile korralikult tunda.

Nimelt hakkas mu viirusetõrje eilse bloghoppamise ajal korduvalt häiret andma - Trooja hobune koputab väravale. Sai neid siis hulgem Chesti lükatud, aga paar sõdalast hiilis ikka kuskilt praost läbi. Ei aidanud muu kui internet välja lülitada ja läpakas täisskännimise alla panna, see võttis oma paar tundi. Raport oli ehmatav - leitud 14 pahalasest 10 oli edukalt kasti löödud, aga neli tükki osavalt varjunud. Tuli need ükshaaval välja noppida ja ära lintšida. Siis võis läpakale lõpuks ometi restardi teha.

Kosutasin end lohutuseks paari šokolaadijäätisega ja otsustasin bloghoppamise mõneks ajaks lõpetada.

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Minul nii õnnelikult pärast blogides surfamist ei läinud. Hetkel on me arvuti kõvaketas spetsialisti käes.Ja kui ta on halb spetsialist, siis ma ei tea, mis saab.

kukupai ütles ...

oleneb sellest ka, milline viirusetõrje peal on, mul on Avast - tasuta saab ja väga tugev.
Aga kõvaketta pealt saab kõik andmed isegi pärast mitmendat kustutamist kätte kui asja tunneb. Loodetavasti sattus sulle ikka asjatundja, mitte lihtsalt "spetsialist"

valgeseelik ütles ...

Aitäh hoiatamast!