laupäev, 31. mai 2008

Lõkkematerjali koguma!

Jaanikuu on kohe algamas ja teadagi on eht-eestlaslik komme ühel teatud õhtul teha üles suur-suur lõke ning selle ümber jaurata varaste hommikutundideni. Vanasti olevat isegi võrreldud, millise küla lõke see kõige suurem ja uhkem oli. Lõkke jaoks koguti materjali juba mitu kuud ette.

Praegugi on mitmest blogist läbi jooksnud, et suurpuhastusega kogunenud praht kavatsetakse jaanitulel ära põletada. Omamoodi sümboolne ka, tulel on ju alati usutud maagiline puhastav jõud olevat.


Aga kui teeks blogijatega kah ühe virtuaalse suurpuhastuse? Koguks kokku üleliigsed ja ebameeldivad mõtted, paneks need blogisse kirja ja suunaks ühte suurde virtuaalsesse jaanilõkkesse? Kes tahab kampa lüüa? Märgiks oleks siis see väike lõkkeke siin vasakul ülanurgas (mille iga soovija võib enda blogisse kopeerida) ning paluks kommentaaridesse ka info jätta.


Kuna üks jaaniõhtu komme oli ka üle lõkke hüppamine ning soovitavalt seitse korda, siis on igal blogijal võimalus lõkkesse lisada kuni seitse "halgu", need võivad olla kõik koos ühes postituses või ka igaüks eraldi postitusena. Start on homme ning viimased halud peaksid kohal olema 23.juuni hommikul, sama päeva lõuna ajal panen siis kõik kogunenud lingid siin blogis üles.


Kui suure lõkke me kokku saame?

Kommentaare ei ole: