teisipäev, 8. märts 2011

Vastlanuhtlus algas...


Terve ennelõuna on lumesahk meie ja paari naabermaja ees edasi-tagasi nühkinud ning sõiduteelt ja kõnniteeservadest jääkihti maha freesinud. Muidu oleks see ju igati tore, aga paraku põhjus, miks just täna see töö ette võeti, on hoopis proosalisem. Nimelt pääseb meie tänavat pidi Mustamäe suusakeskuse juurde. Täna aga vastlapäev ning loomulikult on sinna oodata suuremat rahvamassi. Kuna aga keskuse juures autodele parkimisruumi vähe ning meist edasi enamuse majade juures kõnnitee servas suured lumevallid (kogu kõnnitee laiuses viitsivad puhastada vaid paar meie lähinaabrit), siis on üsna selge, et valmistatakse ette parkimiskohti õhtusele massiüritusele saabujatele.

No ei vaimusta see lugu. Esiteks pargitakse majaesine siis nii tihedalt täis, et oma väravast sisse ka ei pääse. Teiseks algab see üritus nii palju varem, et kui naabrid töölt tulevad, pole neil oma autosid kuhugi panna enam. Ja üldse, Nõmme keskuses mitu parklat, talispordihuvilistele ei peaks poolekilomeetrine jalutuskäik üle jõu käima.

Olen õel? Võib-olla tõesti. Aga ma ei saa aru nendest, kes peavad autoga lausa mäenõlvani pääsema. Ning veel - kuiväga ka ei loodaks, et ei juhtu, aga ikkagi on absoluutselt igal vastlapäeval mäele kiirabi vaja läinud. Kui aga tänav tihkelt täis pargitud, ei pääse see ju ka läbi...
Seega - ilmselt paneme kõnniteele piirded ette...

4 kommentaari:

Minuke ütles ...

Jaah, ma just otsin, kuskile peaks olema mul see va piirdelint pandud. Ühel varasemal aastal soetasin.
Aga nagu meie majas ikka, ilmselt leian üles umbestäpselt lastekaitsepäevaks näiteks :(

kukupai ütles ...

Tehtud!

KR ütles ...

ehk peaks LOV märku andma, et elanikkond nõuab tasulise parkimisala kehtestamist:)

kukupai ütles ...

Omadele peab ju ka ruumi jääma...
Ja keskuses on parkimine täitsa tasuta....