pühapäev, 13. september 2009

Jää jumalaga, Pille!


Eile öösel suri Maarjamõisa haiglas teoloogiadoktor Pille Valk.
Need, kes teda tundsid, teavad, millise sooja ja südamliku inimesega oli tegu. Rõõmsameelne, alati valmis kuulama ja toetama, ikka hea nõu varuks.
Pille erialaks oli religioonipedagoogika. Ta oskas oma kuulajaid panna maailma nägema läbi laste silmade, oskas puust ja punaseks teha, kuidas keerulisi küsimusi lapsele lihtsaks seletada. Mõnigi kord näitas ta asju hoopis omapärasest vaatenurgast, väikesed krutskid olid jutus sees. Kas keegi teine oleks tulnud näiteks selle peale, et osta kilo komme ja need üksipäini ära süüa? Aga Pille ütles, et tema on selleks küll võimeline, sedasi säästab ta lapsi hambavalust ja aukudest :P
Rahu olgu Sinuga, kallis Pille!



Edit: Pille saadetakse puhkama neljapäeval, 17.septembril kl 12 Tartu Jaani kirikust.

7 kommentaari:

Aire Murd ütles ...

Jah, mina teadsin teda ülikoolist, tema loengud olid huvitavad. Viimane kord nägin teda 2 aastat tagasi, kui tegin testi. Kahju, head inimesed lähevad kiiresti.

Anonüümne ütles ...

Pille oli inimene, kelle ettepanek minna õppima 20 aasta eest asju, millest mina tollal midagi ei teadnud, muutis mu elu. Kohtumine sel kevadel enne ta haigestumist kosutas taas südant ja meelt. Mõtetes jääd ikka meiega, eks. KaiE

sille ütles ...

küll Sul on viimasel ajal raske aeg. nii palju lahkumisi tuttavate hulgas. :(

kukupai ütles ...

No ilmselt on taevas headest inimestest puudu tulnud....

Liina ütles ...

See oli küll ootamatu uudis. Tegin temaga mõned aastad tagasi koostööd ja sain talle natuke vajalik olla. Häid ingleid talle seltsiks.

Krafinna ütles ...

Mulle jääb Pille Õpetajaks suure tähega. Ingleid ja häid sõnu ja mõtteid Sulle kaasa. Neid viimaseid ei ole kunagu liiga palju.

Emmeliina ütles ...

käisin täna kirikus ja sain teada...kurb. saatsime talle oma palved