kolmapäev, 18. juuni 2008

Ajakirjanduse võim

Vahel tasub ajakirjanduses lärmi lüüa küll, kohe (või peaaegu kohe) hakkavad asjad liikuma.

Sai siin blogis mõni päev tagasi kurdetud, kuidas suvepäevad ära ähvardasid jääda veofirma ninaka suhtumise tõttu. Asja vastu tundis huvi ka Päevaleht ning ei tea, kas kellelgi hakkas piinlik või mis juhtus. Imelik oli küll see, et ajakirjanikule räägiti hoopis teist juttu kui meile tulnud meilis kirjas oli. Enam polnud mingit probleemi selles, et sõitjad on ainult kurdid, pidi saama ohutusnõuded ka kirjalikult esitada ning päästevesti kasutamist praktiliselt ette näidata.
Loomulikult saab, lennukile ju ei nõuta tõlgi kaasavõtmist ja ka seal saavad stjuuardessid kurtide teenindamise ja instrueerimisega hakkama.


Nüüd leiti ainus põhjus olevat firmasisese segaduse tõttu tekkinud topeltbroneering. Millegipärast aga on see teine seltskond selline, kellele ära öelda ei saa ning uus aeg paluti meil leida. Nojah, keegi peab ikka võrdsemast võrdsem olema... Vabandatud pole ka siiani...


Arutasime täna juhatuses asja ning otsustasime, et kuna enamus sõitasoovijaid on niikuinii puhkusel sel ajal, võib Pakrile minna ka tööpäeval. Selline kiri firma poole teele ka läks.

Aga okas jäi kriipima. Keegi võiks siiski vastata:

1. Miks pidi äraütlemise põhjuseks kõigepealt tooma selle, et tegu on kurtidega?

2. Miks peame meie oma esialgseid plaane muutma? Viisakas oleks topeltbroneeringu korral mõlemat broneerijat teavitada ja pakkuda omalt poolt lahendusi, koos vabandamisega. Praegu tekib kahtlus, et tegu rohkem suitsukattega.


Meeldiv üllatus oli aga see, et kui sama lugu ilmus Delfis, tuli sellele palju positiivseid ja toetavaid kommentaare. Eesti inimesed pole sugugi ainult õelad ja pahatahtlikud. Ja Tuuli Aug, jätkake samas vaimus!

3 kommentaari:

Ninataga ütles ...

Kullakene, kõik mis pole tavaline, tuntud ja harjumuspärane, tekitab hirmu. Seepärast tulid ka sellised vastused. Kurdid ei ole tavalised PALJUDE ARVATES. Seepärast on ka hirm. Hirm paneb lollusi tegema.
Tore on, kui see asi laheneb teie jaoks postiivselt.

Kirjatsura ütles ...

Selliste pisikeste firmade kõige suurem hirm ongi negatiivses kontekstis ajakirjandusse sattumine. Aga lõpp hea, kõik hea:)

Anonüümne ütles ...

"Paldiski linna alla kuuluvate Pakri saarte arendustegevuse sihiks on kaaluda püsiasustuse taastamise võimalusi ning luua paremad tingimused saarte külastamiseks," võite lugeda 12.juuni uudist Kalev.ee-st.

Tore pisifirma küll: see on Paldiski linnavalitsuse sihtasutus, mille juhatuse esimees on reklaamiärimees Paavo Pilv koos nõukogus istuva äripartneti Aivar Laan`ega. Nõukogus on veel Kasahstani aukonsul Carl-Jüri Piht ja Paldiski linnapea Jaan Mölder.
Väga huvitavad nimed, väga huvitavad taustad, väga huvitavad sidemed. Nad on erinevatest fondidest Pakri arendamiseks ka kena kopika saanud. Guugeldage ja lugege.