teisipäev, 31. märts 2009

Swedbank tülitab


Viimastel päevadel on mulle usinalt helistatud Swedpangast, eesmärgiga kaela määrida igasuguseid tähtajalisi hoiuseid ja kindlustusi. Mina muidugi vastan viisakalt: "Tänan, ei soovi!" Helistaja pettumus on isegi läbi telefoni tunda.

Asi võib olla seotud panga juhtkonna kavaga lähemal ajal vallandada ligi 15% töötajatest, peamiselt tellerid ja laenumüüjad. Hindamise aluseks pidid olema eelmise aasta ja tänavuse I kvartali töötulemused (müüginumbrid siis). Eks selles hirmus pingutatakse ja üritatakse viimast võtta, seda enam, et tegemist ei saa olema koondamisega vaid lihtsalt öeldakse töötajatele, et nad ei vasta ootustele.

Nojah, aga selge on see, et praegusel ajal endale veel mingeid kohustusi panga ees kaela võtta pole jälle minule kasulik ning arvatavasti paljudele teistelegi.

3 kommentaari:

Kirjatsura ütles ...

Vaevalt, et need pakkujad oma mõistusest neid pakkumisi teevad, ju on ikka käsk antud. Et Swedpank nii aktiivselt tähtajalist hoiust pakub, võib olla sellepärast, et nende pakutav hoiuseintress on väikseimaid Eestis. Uurisin hiljuti seda intressiasja, mille tulemusena Swedist jeeehat tõmbasin.

Minuke ütles ...

Mida seal ikka hinnata. Kui on majanduskriis, siis on raskem müüa. Ja töötajale öelda, et ta ei vasta ootustele on sellisel juhul totter.

kaaren ütles ...

Mul seisab dec. l6pus pangaarvele kantud summa nimega "l6pparve". P2rast seda on 2ra kadunud ka yhe tuntud firma nimega igaqised summad nimega "T88tasu". Ning iga kainelt m6tlev teller m6istab, et seda isiqt pole m6tet hoiuste v6i investeeringute teemaga tylitada:) rahu meie p6rmule, sorri pangaarvele!