neljapäev, 19. märts 2009

Koristage oma telekas ära!


Tüütu on, kui ei saa enam normaalselt blog.tr.ee lehele minna! Üks rikkis Rock-TV telekas kössitab ekraaninurgas, ei näita pilti, virvendab ainult ja end nupust kinni panna ka ei lase. Ausalt, üle viskab juba!

Vähe sellest, et pooled lehed igasugust vilkuvat ja hüppavat reklaami täis on, nüüd on siin kah, aga kasu pole kõige vähematki.

3 kommentaari:

rojukene ütles ...

No aga ära käi siis ometigi tuntud turvaauguga (loe: Internet Explorer) netis! Tõmba kohe endale FireFox aadressilt http://www.mozilla.com/en-US/firefox/ ja installi see.

Kui olemas, siis installid Adblock Plus'i, mille saad siit: http://adblockplus.org/en/installation

Valid endale Adblocki installi käigus mingisuguse filtri (ise eelistan Dr. Evil või mis ta oligi) ja enamik vilkuvaid reklaame on kohe kadunud. Mis ise ei taipa ära minna, sellele teed paremkliki ja valid 'Adblock Image' ja saadki telekast lahti.

Ma ei kujuta enam ettegi, mis tunne on netis lugeda Eesti ajakirjandust ilma võimaluseta reklaame mitte näha, neid vilkuvaid jubedusi on liiga palju.

Sala ütles ...

No alati oleks ikka parem kasutada eestimaist filtirt.

Saab BattleIT lehelt ;)

Anonüümne ütles ...

Pole säherdust tähele pannud aga saigi juba ammu Blogipuu Adblockiga silmasõbralikuks tehtud. Mis aga tuletab vana tõde meelde: ainult sellisest reklaamist võib kasu olla, mida veebilehe külastaja on nõus vaatama. Ärritav reklaam kahjustab nii reklaamiandjat kui ka reklaamipinna müüjat.