neljapäev, 19. veebruar 2009

Kriisiabi saadaval


Tallinnas on tasuta kriisiabi tagatud

Tallinnas on kuuel päeval nädalas võimalik saada tasuta psühholoogilist kriisiabi, mida pakub linna partnerina MTÜ Eluliin, õhtusel ja öisel ajal saab tuge vabatahtlikelt nõustajatelt. MTÜ Eluliin koostöös Tallinna Sotsiaal- ja Tervishoiuametiga pakub õnnetusjuhtumite ja kuritegevuse läbi kannatanutele ning nende lähedastele, kasvatusprobleemidesse sattunud lapsevanematele jt tallinlastele psühholoogilist kriisinõustamist esmaspäevast reedeni kella 9-20 ja laupäeviti 10-20 aadressil Pärnu mnt 9a.

„Praeguses olukorras, kus töökoha kaotuse tõttu sattub raskustesse üha enam inimesi, suurenevad perepinged ja kuritegevus, on kriisinõustajate tegevus eriti oluline,“ ütles Sotsiaal- ja Tervishoiuameti juhataja Vahur Keldrima.

„Psühholoogilisse nõustamisse võib pöörduda üksinda või tulla koos oma perega, nõustamine on anonüümne ja tasuta, nii eesti kui vene keeles.

“MTÜ Eluliini nõustajad on kogenud professionaalid, kes oskavad pakkuda psühholoogilist tuge ja asjatundlikku suunamist kasvatusprobleemidega lapsevanematele.

Vastuvõtule registreerimine, konsulteerimine ja telefoninõustamine toimub numbril 6314300. Kell 19-07 suunatakse kriisiabi telefon MTÜ Eluliin vabatahtlikele nõustajatele, kes töötavad eesti keeles telefonil 6558088 ja vene keeles 6555688.

Uimasti ja HIV/AIDSi tasuta anonüümne tugitelefon numbril 1707. Asjakohast nõu saab kõigil nädalapäevadel kell 9 - 20, ka mobiilidelt on sissehelistamine tasuta.

Kommentaare ei ole: