teisipäev, 30. detsember 2008

Blogiaasta 2008


Kohustuslik aastalõpupostitus, mis koosneb iga kuu esimese postituse esimestest lausetest (ja kaldkirjas kommentaarid on minu lisatud).

Jaanuar - "Tule, õeke, sõidame koju aasta viimaseks ööks," laulsid kord Siiri Känd ja Ervin Lillepea. Jutu sisuks siis uue aasta vastuvõtmine muidugi. Aga kummaline on, et viimase nädalaga on see laulurida mu blogi otsisõnade esikümnesse tõusnud. Kahjuks ei saa rohkem aidata.

Veebruar - Kaalujälgijatel edasilugemine mittesoovitav. Tegu oli siis ühe rammusa pajaroa retseptiga. Edasi tuli samal päeval sõbra-eri, millest kasvas kuuajaline seeria.

Märts - Juhtub ka nõnda, et lahku läinud paar pärast esimesi suuri haavade lakkumisi ja vaikivat positsioonisõda suudab hakata üsna normaalselt suhtlema, seda enam kui on kasvatada ühine laps. Järgnes suht naljaka juhtumi kirjeldus.

Aprill - Lõunavaheajal helises telefon. Tööga seotud juhtum elust enesest, põhiprobleemiks organidoonorlus.

Mai - Et täna on rahvakalendri järgi ka ristineljapäev, nii suur püha, et rohi ka ei kasva, saigi päeva esimene pool lihtsalt lebotatud.

Juuni - Kutsusin kõiki lõkkematerjali koguma. Aa, tegu ebameeldivate mõtete kokkukogumisega, et need virtuaalses jaanitules ära põletada.

Juuli - Uskumatu, aga tõsi -täpselt aasta tagasi tekkis siia blogisse esimene kirjutis. Ja oligi esimene aasta blogimist täis saanud. Seega siis väike ülevaade külalistest, lemmiklugudest ning otsisõnadest.

August - No kamoon, digiseebikaga päikesevarjutust pildile püüda on täiesti mõttetu ettevõtmine. Kommentaarid vist liigsed.

September - On mul aias üks vana õunapuu. Järgnes siis lihtsa õunakoogi retsept ning kohe otsa puhkuselt tulemise eeskirjad.

Oktoober - Paar päeva tagasi tegi üks blogija (kuna ma unustasin loo endale järjehoidjasse ära märkida, ei saa linkida) vägagi selgeks, et koolidepoolne rahakorjamine lapsevanematelt on täiesti õigustatud ja kui tahad oma lapsele paremat haridust ja õppetingimusi saada, siis lihtsalt tuleb maksta, kuna see on privileeg. Parasjagu oli blogosfääris päevakorral eliithariduse teema..

November - Olen mina viimasel ajal blogimaailmas hoolega ringi vaadanud, eesmärgiks muidugi leida see kõige õigem ja väärikam, kellele oma viimane Arte y Pico karikas ulatada. Aga siit tulebki meelde, et mõned polegi oma karikaid edasi jaganud.

Detsember - Detsembrikuu on kätte jõudnud ning ühes sellega päkapikkude kibekiire tööaeg. Ja käisidki päkapikud virtuaalkomme viimas tublidele blogijatele.

Aastal seega ring peal. Uue aasta mõtetest teine kord...

2 kommentaari:

helle ütles ...

Kuupaike, päikest ja rahu!

helle ütles ...

*Kukupaike!!