neljapäev, 15. jaanuar 2009

Tasuta õigusabi saab ikka

Abivajajad saavad tasuta õigusabi Tallinna Ringkonnakohtu ruumes

Eesti Juristide Liidu tasuta õigusabiprojekti raames nõustavad liidu ja Notarite Koja liikmed abivajajaid tasuta Tallinna Ringkonnakohtu ruumes aadressil Pärnu mnt.7.
Vastuvõtud toimuvad täna, 15. jaanuaril ja 22. jaanuaril.
15. jaanuaril osutavad teenust ja abi:
Kl. 10-12 Rainis Int, notarikandidaat (asjaõigus ja pärimisõigus)
Kl. 12-14 - Heldur-Valdek Seeder, jurist
Kl. 14-16 - Ingrid Proos, jurist
22. jaanuaril kella 10-13 Maarika Pähklemäe (jurist) ja 13-15 Lee Jäetma, notar (asjaõigus ja pärimisõigus).
19. ja 22. jaanuaril kella 15-17 on võimalik tasuta nõu saada autoriõigusega seotud küsimustes Eesti Autorite Ühingu ruumes, Lille 13, Tallinn. Küsimustele vastab Eesti Autorite Ühingu tegevdirektor Kalev Rattus.
Seoses tudengite talvise eksamiperioodiga ei toimu praegu juuratudengite tasuta õigusabialaseid konsultatsioone linlastele linnavalitsuse teenindussaalis. Tasuta õigusnõustamine on osutunud linlaste seas väga populaarseks, väga palju on pöördumisi olnud perekonnaõiguse, võlaõiguse, pärimis- ja asjaõiguse küsimustes ning kuna abisoovijaid on palju, siis toimub vastuvõtt ka Tallinna Ringkonnakohtus (Pärnu mnt. 7).
Samas jätkub Tallinna Linnavalitsuse teenindussaalis ettevõtja infopunktis tasuta tööõigusalane nõustamine. Nõustamine toimub elava järjekorra alusel. Konsultant vastab küsimustele, mis puudutavad töölepingut, puhkust, töötasu, aga ka kollektiivseid töösuhteid. Peale selle võib sealt saada infomaterjale tööturuameti ja töötukassa teenuste kohta.
Vastuvõtuajad on: esmaspäeval kl 8.15-18.00, teisipäeval, kolmapäeval, neljapäeval kl 8.15-17.00, reedel kl 8.15-14.00.

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Vajasin ja tõeliselt vajan ka tasuta õigusabi aga kurb on see, et ei ole võimalik nendel kellaaegadel tulla ehk on mingi kokkuleppe võimalus. Asi on suht keeruline ja oma mõistus peale ei hakka.

Anonüümne ütles ...

Vajasin ja tõeliselt vajan ka tasuta õigusabi aga kurb on see, et ei ole võimalik nendel kellaaegadel tulla ehk on mingi kokkuleppe võimalus. Asi on suht keeruline ja oma mõistus peale ei hakka.