esmaspäev, 25. veebruar 2008

Tegutsen kuulutustulbana


Mõned huvitavamad asjad, mis tulekul.




Loeng antioksüdantidest


Tallinna Parkinsonihaiguse Selts korraldab teisipäeval, 26.02.2008 kell 11.00 - 12.00 Tallinna Puuetega Inimeste Kojas Endla 59 loengu "Antioksüdandid".Lektor neuroloog dr. Ülle Krikmann.Kuulama on oodatud kõik huvilised.

Hepatiidi teabepäev

27. veebruaril kell 15 toimub Tallinnas, Rahvusraamatukogu saalis patsientidele mõeldud teabepäev, kus räägitakse viirushepatiitidest kui tõsistest nakkushaigustest.

Hepatiite, mida rahavasuus tuntakse kollatõve nime all, on tegelikult mitu - A, B, C, D, E hepatiit. Nende alatasa inimestes segadust tekitavate tähtede taga peituvad erinevad viirushaigused oma leviku, kulu, sümptomite, ravi ja vältimise võimaluste eripäradega. Kuna inimesed vajavad täpsemat ülevaadet, räägivad Lääne-Tallinna Keskhaigla Nakkuskeskuse arstid teabepäeval põhjalikult igast hepatiidist. Samas on soovijail võimalus end kohapeal ka hepatiitide vastu vaktsineerida, kusjuures B hepatiidi vaktsiini 1. doosi on võimalik saada tasuta. Vaktsineerimisega kaasneb arsti tasuta konsultatsioon. Kõik huvilised on teabepäevale oodatud!

Harju Ettevõtlus- ja Arenduskeskus kutsub Tallinna ja Harjumaa kodanikeühendusi RAHASTUSVÕIMALUSTE TEABEPÄEVALE 11. märtsil.

Räägime teemadel:
- Toetused MTÜde projektidele, mis arendavad kohalikku elu ja kaasavad inimesi ehk Kohaliku Omaalgatuse Programmi võimalused (Kaja Kaur, Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus)
- Toetused ühenduste tugevdamiseks ja nende võimekuse tõstmiseks ehk võimalused Vabaühenduste Fondist (Maris Jõgeva ja Astra Sauga, Avatud Eesti Fond)
- Lisaks on võimalik kuulata Viljar Veebeli ettekannet teemal Euroopa Liidu laienemise mõju tööjõuliikumisele ja sisserändele

Toimumisaeg: 11. märts 2008 kell 11.00-15.00Toimumiskoht: Tallinna Puuetega Inimeste Koda (Endla 59, Tallinn)

Teabepäev on osalejatele TASUTA

Registreerumine: kuni 7. märtsini e-maili teel juta@hedc.eetelefonil 6566 522 või kodulehel www.hedc.ee

Kommentaare ei ole: