teisipäev, 17. november 2009

Selle ma pean saama!


Komistasin täna niisuguse maali otsa, mis teistele võib-olla ei ütle mitte midagi, mind aga lausa nõidus enda külge. Võlusid nii sisu, värvid kui teostus.

Iseenesest polegi sellel maalil mitte midagi muud kui käed, kaks kätt lihtsalt sirutumas teineteise poole. Aga mõnikord tähendavad käed ju tervet maailma. Minule on nad igapäevatöös vältimatult vajalikud...

Eriliseks teeb maali veel see, et maalitud on ta jalaga, autoriks Tiia Järvpõld, blogimaailmas tuntud kui Tiiatibu. Näha sain seda maali täna Tiia näituse avamisel Tallinna Puuetega Inimeste Tegevuskeskuses.

Näitus jääb avatuks aasta lõpuni, vaatama pääseb tööpäeviti kella 10-18, nädalalõpul siis, kui majas mõni üritus toimub. Maale on palju ja soovitan soojalt. Kuulda oli, et uuel aastal tuleb uus näitus Pärnu kontserdimajas. Aina paremaks läheb!

Ma ei tea veel, mis valemiga, aga selle käte pildi ma omale sebin!

4 kommentaari:

Eve Piibeleht ütles ...

Mind panevad alati hämmastama kohad, mis on avatud tööpäeviti 10-18. Pole vähematki lootust, et tavalise graafiku järgi töötav inimene sinna vaatama saaks minna.

sille ütles ...

See oli ilus pilt jah.
Tore oli Sinuga, Kukupai, ka reaalselt tuttavaks saada! :)

kukupai ütles ...

@thela - heameelega hoiaks hilise õhtuni maja lahti, aga millestki tuleb inimestele ju palka maksta, kes seal valves oleksid ja Tallinna Sotsiaal- ja Tervishoiuamet kisab niigi iga krooni pärast, mis maja heaks kulub, eriti töötajate palkade pärast :(
@sille - tore oli tõesti...

Tiia ütles ...

Nii - nii, mul tuleb vist kümneid koopiaid teha, et kõik saaks maali sebida endale ;):) Mõtlen midagi välja !

Maali nimi saab olema "Sinu - minu käed"