pühapäev, 24. august 2008

Tormivangis

Natuke aega tagasi jõudis minuni info, et meie 20 kurti, kes läksid veetma mõnusat nädalaõppu Osmussaarele, on seal hoopis tormivangis.
Kui siin Tallinnas sajab ainult vihma, siis Noarootsi taga pidi merel korralik torm olema, paat saarelistele järele minna ei saanud.
Osmussaarele mineku idee tuli, kui suvepäevad Pakril vastu taevast läksid firma suhtumise tõttu. Hiljem, tänu ajakirjanduse sekkumisele, tõmbuti küll tagasi, aga paluti valida teine aeg minekuks. Samal ajal saabus teiselt firmalt pakkumine veeta nädalalõpp Osmussaarel, esimene päev loodusmatk giidiga ning teine päev omal käel. Oli ka reservidee juhuks kui ilm halb ja saarele ei saa. Et pakkumine oli igati soodne ja Pakri-reiside peale hing täis, saigi valik teiste kasuks tehtud.
Eile oli ilm ilus, kaks paaditäit rahvast saarele ka sõitis. Ööbiti telkides ning täna siis selline lugu...
Toidukraami peaks merehädalistel piisama, kuid mõned neist peaksid homme ju tööl olema. Autod kenasti Dirhami sadamas peremehi ootamas, kodustele mobiilidega teated saadetud. Arvata võib, et neil seal praegu veel suurt häda ei ole. Eks loodame homseks ilma paranemist.

1 kommentaar:

Eve Piibeleht ütles ...

Pakril poleks asi ilmselt oluliselt parem olnud, meilt on linnulennult Pakrile ca 8 km ja terve eilse päeva tormas nii et vähe polnud.