neljapäev, 6. märts 2008

Tüli majas


On alles jama lahti - kaks mulle olulist inimest on omavahel tülli pööranud ja mina selle supi sees.

Tegemist on ülipiduliku üritusega järgmisel nädalavahetusel, kuhu mina olen kutsutud ameti poolest ja kuhu saan ühe inimese oma organisatsioonist kaasa võtta. Korraldajad eeldasid (ja ka meie omad, kui asjast rääkisin), et loomulikult tuleb kaasa juhatuse esimees. Meile kahele kaetakse kulud, ülejäänud soovijatel oleks olnud võimalus osaleda oma rahakoti toel.

Nii sai kokku lepitud, piletid ostetud, ööbimised korraldatud. Ja paar päeva tagasi sain näotäie sõimata - kuidas ma ikka teist inimest eelistan ja teeneka tegelase selja taga asju ajan, kas tahan teda hoopis kõrvale jätta?! Ei aidanud siin seletused ega meeldetuletused, asi läks ikka päris inetuks. Loomulikult on ka see kaasatulija pisarateni solvunud, et asja nii nähakse.

Sõitmata sellepärast muidugi ei jää. Aga kuidas edaspidi koos töötada?

5 kommentaari:

helle ütles ...

Eks kadedus, mis muud.

kukupai ütles ...

Kahjuks mitte ainult kadedus, on muudki...

Karuema ütles ...

inetud asjad need tylid...

osaline ütles ...

Tean, mida te tunnete! Kohtusin suvel toredate inimestega. Tundus, et mina meeldisin neile ka. Kutsusid mind koos ülemusega külla. Aga kutse saabus kõrgemalt poolt. Ja seal kellelegi tundus, et oleks olnud parem mees minuga kaasa sõitma. Pahandati. Siis arutleti juba, et kes mina selline üldse olen. Kuigi oma raha eest ja ainsaks auks oligi, et kutsuti... minul jäi käimata. Võtsin hinge. Siiamaani seal.

valgeseelik ütles ...

Kahju... See on ebameeldiv ja inetu olukord, kuhu oled sattunud... väga paha on niimoodi kahe tülitseva poole vahel olla...
Jõudu Sulle selle olukorraga toimetulemiseks.